Regattin ve Sissoko'da İŞLEM TAMAM!

Regattin ve Sissoko'da İŞLEM TAMAM!
Regattin ve Sissoko'da İŞLEM TAMAM!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep, Akhisarspor'dan ayrılan 27 yaşındaki Fransız futbolcu Regattin ve Abdou Sissoko ile her konuda anlaşma sağladı. Her iki futbolcunun önümüzdeki günlerde imza atacağı öğrenildi. Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Marius Sumudica'nın istediği bu iki oyuncu ile imza hazırlığı yapılıyor.

REGATTİN İMZAYA KALDI
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını gizlilik içinde yürüten Süper Lig'in yeni ekibi, 27 yaşındaki Fransız futbolcu Adrien Regattin ile her konuda anlaşma sağladı. Geçen sezon Akhisarspor formasıyla 23 maç oynayarak 3 gole imza atan Regattin, her iki kanatta da görev yapabiliyor. Güneydoğu ekibi ile kesin anlaşma sağlayan Adrien Regattin'in bugün veya hafta içinde imzayı atması bekleniyor.
Süper Lig'e Osmalıspor'la ayak basan Regattin, Başkent ekibinde lige veda etme üzüntüsü yaşadıktan sonra Akhisarspor'da da aynı başarısızlıkla karşı karşıya kalmıştı. Sumudica'nın Regattin'i çok istediği ifade edildi.

SİSSOKO ANLAŞMA SAĞLADI
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, transfer çalışmaları kapsamında bazı oyuncularla temasa geçti. Son olarak Süper Lig'e veda eden Akhisarspor'da görev yapan 29 yaşındaki Malili ön libero Sissoko ile görüşen kulüp yöneticileri, bu futbolcuyla prensipte anlaştı. Sissoko'nun önümüzdeki günlerde imza atacağı öğrenilirken bu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.
Gazişehir Gaziantep, kısa süre içerisinde Sissoko ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalayacak.
Sissoko, Akhisarspor'da geçen sezon 32 maçta 2 bin 759 dakika süre alarak, takımda en fazla sahada kalan futbolcu olmuştu.

RESMİ AÇIKLAMA OLMASA DA ANLAŞMA TAMAM
Gazişehir Gaziantep Futbol takımından şu ana kadar bu iki oyuncu için resmi açıklama gelmese de anlaşmanın yapıldığı öğrenildi. Kulübe yakın çevrelerden edinilen bilgiye göre Sumudica'nın alınmasını istediği Regattin ile Sissoko'yla her konuda anlaşmanın yapıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.