MİLLİ MAÇ ARASINDA KONGRE PLANI!

MİLLİ MAÇ ARASINDA KONGRE PLANI!
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığını bırakacak olan Mehmet Büyükekşi'nin önümüzdeki ay milli maç arasında kongre yaparak görevi devredebileceği öğrenildi.

Yıl sonunda ve ligin devre arasında görevini bırakacağını açıklayan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin devre arasını beklemeden Ekim ayı içerisinde milli maç arasında kongre yaparak kulübü yeni bir başkana teslim etmeyi planladığı öğrenildi. Büyükekşi’nin bırakması durumunda ya mevcut yönetimden birini, yada Gaziantepli bir işadamının görevin başına gelmesi bekleniyor.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde aylardır Mehmet Büyükekşi’nin bırakacağı gündem maddesi oluyor. Son açıklamasında yine sezonun devre arasında görevi bırakacağını açıklayan Büyükekşi’nin devre arasını beklemeden önümüzdeki ay içerisinde milli maç arasında kongre yaparak görevi bırakabileceği öğrenildi. Büyükekşi’nin görevi layıkıyla yürütebilecek bir isme bırakmak istediği öğrenilirken kongrenin milli maç arasında yapılması planlanıyor.

KİM ADAY OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Büyükekşi sonrasında ya yönetimden birisinin, yada Gaziantepli bir işadamının aday gösterilmesi bekleniyor. Mehmet Büyükekşi ve ekibinin bu konuda görüşmeler yaptığı ve yönetim içerisinden bir isminde aday olması gündeme geldi. Bu ismin kabul etmemesi durumunda ise Gaziantepli bir işadamınan bayrak teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.