ŞEHİTKÂMİL EKİPLER SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ŞEHİTKÂMİL EKİPLER SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
ŞEHİTKÂMİL EKİPLER SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Devriye Ekipler Amirliği görevlilerimizce, halkımızın huzuru ve güveni için yapılan çalışmalarda;

1- Selimiye mahallesinde park halinde bulunan bir araç içerisinde para çalmaya çalışan K.K. isimli şahıs suçüstü ekiplerimiz tarafından yakalanmış, adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanmıştır.

2- Taşlıca mahallesinde yapılan uygulama ve kontrollerde bir araç durdurulmuş, araç içerisinde bulunan şahısların yapılan incelemelerinde, E.M. ve F.E. isimli şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde tartımında kullanılan 1 adet hassas terazi ve 3 adet kilitli şeffaf poşet içerisinde toplam 90,8 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir. Adli Makamlara sevk edilen her iki şüphelide tutuklanmıştır.

3- Mücahitler mahallesi Ömer Ersoy caddesinde 2 vatandaşımızın üzerinde bulunan yüzük, kolye, tespih ve benzeri malzemeleri gasp eden O.S. ve Y.B. isimli şüpheliler görevlilerimizce yakalanmış, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden O.S. tutuklanmış, Y.B. ise serbest kalmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.