Taraftardan Büyük Tepki

Taraftardan Büyük Tepki
Taraftardan Büyük Tepki

Dün oynanan Devler Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, kendi taraftarları önünde Real Madrid'e 1-0 mağlup olurken taraflardan eleştiriler geldi. Sarı Kırmızılılarda teknik patron Fatih Terim ise oyuncu seçimleri nedeniyle eleştirilerde odak noktası oldu. Galatasaray taraftarı sosyal medya üzerinde Fatih Terim'e isyan etti. Yeni bir sisteme sahip Anadolu casino ise başarı gösteriyor.

Golsüz İstatistik Devam Ediyor

UEFA Şampiyonlar Liginde oynayan Galatasaray'ın en son Real Madrid maçından 1-0 yenilgiyle ayrılması ve 3. hafta maçları bitmesine karşın tek bir gole bile ulaşamaması Sarı Kırmızılı taraftarlardan büyük tepki çekti. Galatasaray'ın bu ligde gol atamayan tek takım olarak kalması üzerine, Sarı Kırmızılı taraftarlar bu duruma isyan etmeye başladı Çok sayıda insan link kullanarak, ulaşım sağlıyor.

Taraftarların Sosyal Medya Yorumları

Taraftarlardan gelen bazı sosyal medya yorum özetleri ise şu şekilde, 'Fatih Terim forma dağıtırken adaletsiz', 'Bu takım gol atmaya ne zaman başlayacak', 'Maç kazanmaktan geçtik, hoca yalnızca bir gol bekliyoruz', 'Fatih hoca futbolu da unutmuş', 'Bu teknik direktörlük ise ben de bildiğin kuantum fizikçisiyim', 'Hoca bu ligde bizde gol atacak mıyız', 'Fatih Hoca bu senin eserin, gurur duyabilirsin', 'Fatih hoca formayı hak edenlere vermiyor, Ömer ve Emre Mor nasıl yedekte kalıyor benim aklım bunu almıyor'. Bir çok sitenin bulunduğu bu alanda kalitesi ile ayrılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.