RUMEN HOCA SÖZ VERDİ AMA!

RUMEN HOCA SÖZ VERDİ AMA!
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Trabzonspor karşılaşmasından sonra yaptığı hareketlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Kırmızı-siyahlı yöneticiler, maçtan sonra Rumen teknik adamla toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Rumen hocanın dikkati çekilirken, bundan sonraki süreçte kurallara uyma sözü verdi.

Gaziantep Futbol Kulübü’ne geldiği günden buyana yaptığı futbol dışı hareketler ve açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Teknik Direktör Marius Sumudica’ya uyarı yapıldı. Trabzonspor karşılaşmasından sonra Antebin Hamamları şarkısıyla göbek atıp, Trabzonsporlu yöneticilerle tartışan Rumen teknik adamla Cuma gecesi bir araya gelerek yöneticiler uyarılarda bulundular.
Trabzonspor maçında Fırat Aydınus'un Teknik Direktör Sumudica'ya göstermiş olduğu kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu söyleyen Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi; "Hocamızla bu konularda da özellikle hakemlerle iletişimde yabancı dil sıkıntısı çekmesinden dolayı biraz daha sakin bir tavır alması gerektiğini ilettik. Kendisi de oldukça anlayışla karşılayarak, yaşanılan olaylardan duyduğu üzüntüyü bizimle paylaştı. Sumudica'nın takımımızın haklarını korumak adına mücadele ettiğinin farkındayız, ancak yönetim kurulumuz olarak bundan sonraki süreçte kurallar çerçevesinde adımlar atması yönünde fikir birliği sağladık. Kendisi de bunun sözünü bizlere verdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.