Ticaret Odası'na YILDIRIM DAMGASI

Ticaret Odası'na YILDIRIM DAMGASI
Ticaret Odası'na YILDIRIM DAMGASI

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı seçileli 1 yıl olan Tuncay Yıldırım, göreve geldiği süreden bu yana bir çok başarılı hizmetlere damgasını vurdu.

Gaziantep Ticaret Odası başkanlığına yaklaşık 1 yıl önce seçilen ve genç yaşına rağmen başarılı işlere imza atan ve Gaziantep'in her türlü sorununu çözmek için mücadele eden Tuncay Yıldırım, görev yaptığı süre zarfında soyadı gibi "YILDIRIM" gibi hizmetler yaparak, üyelerinin takdirini kazandığı belirtildi.
NE GİBİ HİZMETLER YAPTI?
Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Erbil Uçak seferlerini, Gaziantep'in havalimanı sorununu, uçak bilet fiyatlarının pahalı olması, esnaf kobi destekleri, KOSGEB Gaziantep esnafı arasındaki sorunlarının çözülmesi, AR-GE projelerine önem verilmesi gibi hizmetleri gerçekleştirdiği ifade edildi.
EKİP RUHU VAR
Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, sürekli meclisi ile de koordineli çalışarak iyi hizmetlere damgasını vurarak, meclis başkanı Hilmi Teymur'la da her konuda ortak akıl anlaşarak, amaçlarının Gaziantep'e daha çok hizmet olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.