Video İzle...GAZİANTEP’İN UNUTULMAZ WEBO’SUNU DÜNYA KONUŞUYOR

Video İzle...GAZİANTEP’İN UNUTULMAZ WEBO’SUNU DÜNYA KONUŞUYOR

HABERİN VİDEOSU

PSG-Başakşehir maçında ırkçılık skandalı! Başakşehir’in PSG ile oynamak için sahaya çıktığı Şampiyonlar Ligi’nde adeta hakem skandalı yaşandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir ile PSG arasında oynanan maçta ırkçılık skandalı yaşandı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. UEFA'dan olay üzerine bir açıklama geldi. UEFA'nın kararı sonra farklı bir 4. hakemle maça devam edileceği belirtildi. Fakat daha sonra İstanbul Başakşehir Kulübü, Paris Saint-Germain karşılaşmasında sahaya çıkmama kararı aldı. Mücadele bugün kaldığı yerden devam edecek.

GAZİANTEP FK-ERZURUM MAÇINA DAMGA VURMUŞTU

Paris’te hakem skandalı ile karşı karşıya kalan Pierre Webo, bir dönem Gaziantep Futbol Kulübü’nde adeta gündem olmuştu. TFF 1. Lig final maçında Erzurumspor ile Bursa’da oynanan maç penaltılara kalmıştı. Webo’nun penaltıyı kaçırması Gaziantep Futbol Kulübü’nün Süper Lig’e çıkma hayallerini suya düşürmüştü. Bir yıl sonra yeniden final oynayan Gaziantep ekibi’nin bir yıl ertelemeli çıkmasında Webo gündem olmuştu. O Webo, bugün dünya gündeminde ve hakem skandalı ile karşı karşıyaya geldi.

PENALTI KAÇIRDI CANLI YAYINDA SES GETİRDİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Ezurumspor ile oynadığı final karşılaşmasını canlı olarak izleyenlerine anlatan OLAY TV’de penaltılar saniye saniye izleyenlere anlatıldı. Raci Dölek’in stüdyoda, Mustafa Teke’nin stadyumda olduğu maçta Webo’nun kaçırdığı penaltı adeta her ikisinide çıldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.