NENAD MARKOVİC : Play-Off'a gitmemiz gerekiyor

NENAD MARKOVİC : Play-Off'a gitmemiz gerekiyor
NENAD MARKOVİC : Play-Off'a gitmemiz gerekiyor

Pınar Karşıyaka maçını kazanarak ligde yeniden yükselişe geçen Gaziantep Basketbol takımının hocası Nenad Markovic, kalan maçları kazanarak Play-Off oynamak istediklerini söyledi.

Karşıyaka'yı iyi mücadelesinden dolayı kutlayan Gaziantep Basketbol Takımının baş antrenörü Nenad Markovic, "Geçen hafta boyunca bütün oyuncularıma Karşıyaka'nın buraya galibiyet için geleceklerini anlatmaya çalıştım. Onlar için Play Off adına önemli bir maçtı ve iki oyuncuları sakattı ve onların yerini dolduracak oyuncuların mutlaka faktör göstereceklerini biliyorduk. Onlardan bir tanesi de Wolker oldu. Bütün sezon boyunca oynadığı basketbolun biraz daha üstüne çıktı. Son dört haftaya baktığımızda 3 mağlubiyet almıştık ve rakiplerimizde ilk üç arasında kalan takımlardı ama kaybettiğimiz bütün maçlarda 30 '“ 35 dakika oyunda kaldık ve kafa kafaya onlarla mücadele edebileceğimizi gösterdik ama ben Karşıyaka karşısında takımımın performansına çok şaşırdım. Bu sezon evimizde oynadığımız en kötü maçı çıkardılar" dedi.
Karşıyaka maçının ilk yarısında 40 sayı yediklerini ifade eden Markovic, "Daha önce böyle olmamıştı ve ilk defa bu kadar sayı yiyoruz ve boyalı alanda 30 sayı imkanı buldular bunu da ilk defa yiyoruz. Maçın ritmini kaybettik özellikle savunmada çok kötüydük. Karşıyaka takımına baktığımızda bizden daha iyilerdi ve her topta bizden bir adım öndelerdi. Bundan sonra her maçınız artık savaş niteliğinde geçecek. Her takım bir hedefi başarmanın peşinde Play Off finallerini garantilemiş olabiliriz, 15 galibiyetimiz olabilir ama bundan sonra daha çok odaklanarak her maçı daha iyi oynayarak Play Offlara gitmemiz gerekiyor ki orada da eşleştiğimiz takımlara karşı daha iyi basket oynayabilelim. Biz Karşıyaka maçını kazandık, bizim için önemli olan buydu. Bu maçtan dersler çıkartıp sonra ki maçlarda aynı hataları yapmamaya çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.