Fabo Makine Beton Santralleri ve Konvasör Sistemleri

Fabo Makine Beton Santralleri ve Konvasör Sistemleri
Fabo Makine Beton Santralleri ve Konvasör Sistemleri

2003'te kurulmuş bir şirket olan Fabo Makine, İzmir'in Torba ilçesinde üretim gerçekleştirmeye başlamıştır. Yaklaşık olarak 16 yıllık faaliyet geçmişinde olduğu gibi bugün de yüksek teknolojili mühendislik ürünleri, beton santrali kurulumu ve konvasör sistemleri üretimi gibi ürün ve hizmetlerin üretim ve pazarlamasını başarıyla gerçekleştiriyor.

Fabo Makine İşletmesi

Tamamı yerli sermayeden oluşan Fabo makine işletmesi, dünyanın önde gelen konvasör sistemleri üreticilerinden biridir. Dünyanın en büyük beton santralleri kurulumu ve konvasör sistemleri üretimi ve pazarlamasını gerçekleştiren bir firma olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen firma, satılık beton santrali gibi sistemlerin satışını da gerçekleştiriyor. Bu firmanın müşterilerine sağladığı tüm ürün ve hizmetler hakkında daha ayrıntılı bir şekilde bilgi sağlamak için www.fabo.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Fabo Makina Çalışma Prensipleri

Fabo makine ve pazarlama şirketi, beton santralleri alanında ülkemizin en yüksek cirolu ve en gelişmiş şirketleri arasında kendine yer edinmeyi başaran bir firmadır. Bu alanda pek çok ulusal ve uluslararası ödüle sahip olan şirket, %100 koşulsuz müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet yaklaşımı çerçevesinde çalışmalarına yön veriyor. Bunun yanı sıra güler yüzlü ve deneyim sahibi çalışanları ile birlikte ülkemizin en büyük mobil beton santrali üretici olma hedefinde olan Fabo Makina, müşterilerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek nitelikte ve kapasitede bir firmadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.