Altıparmak alternatif istiyor

Altıparmak alternatif istiyor
Altıparmak alternatif istiyor

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, son iki maçta kendilerine yakışmayan sonuç aldıklarını ve alternatif yokluğunun hissettiklerini belirterek, "Bunu planlarken sezon başı planlamak gerekiyordu ne yazık ki onlar yapılmamış" diyerek, devre arasında takıma takviye istediğinin mesajını verdi.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Gençlerbirliği maçında rakibin 10 kişi kalmasıyla birlikte eşitliği sağladıklarını ancak hakemin yanlış kararıyla Günay'ın atılmasıyla birlikte en az 1 puan alacakları maçtan puansız döndüklerini söyledi. Altıparmak, çok bahane üretmeyi sevmediğini ve bahane üretmemek için devre arasında gereken takviyelerin yapılacağını ifade etti. Teknik patron Altıparmak, Cumartesi günü oynayacakları Karabükspor maçına ise ciddi bir şekilde hazırlandıklarını vurguladı.

ALTERNATİF OLMAMASI BİZİ ETKİLEDİ

Balıkesirspor karşısında saha şartlarının da elverişsiz olduğunu da hatırlatan Altıparmak; "Futbolda o günün şartları çok önemli'¦ Balıkesirspor maçında saha şartları bizi etkiledi diyebiliriz ama açıkcası mevki yetersizliğide bizi etkiledi diyebiliriz. Özellikle bizim için önemli ve bir hedef maçı anlamında çok Gençlerbirliği maçında her zaman oynayan 3 tane futbolcumuzun olmaması ve o mevkide stoper alternatifinin olmaması tabii bizi etkiledi. Ama bu hiçbir zaman bahane olmaması gerekir. Bunu planlarken sezon başı planlamak gerekiyordu ne yazık ki onlar yapılmamış ama bunları artık bahane edecek dururumuz yok."

SAVUNMADA TEK AHMET VAR

Altırparmak, şöyle devam etti; "Futbol böyle bir şey'¦ Böyle talihsizlikler ve aksilikler oluyor. Bu talihsizlikleri devamlı yaşamamak içinde önlem almak gerekiyor. Bizde bunun önlemini Karabükspor maçını geçtikten sonra alacağız inşallah... İkinci yarının ilk 4-5 haftası tamamen oynayabileceğimiz rakipler. Onun için hem hazırlık anlamında, hem takım anlamında hazır olmalıyız. Şimdiden Yalçın'ın da ikinci yarının ilk haftalarına yetişemeyeceğini düşünürsek defansta bir tek stoperimiz bir tek Ahmet gözüküyor. Hem oraların takviyesini, hem takımın takviyesini yaparak ikinci yarıda artık çok fazla bahanemiz olmayacak. Zaten çok bahane üretmem, 11 kişi çıktığınız sürece'¦ Sadece şunu söylemek isterim, mevkisindeki oyuncularla oynamak gerekiyor. Biz inşallah onları tamamlayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.