BIRAK BU İŞLERİ HOCAM

BIRAK BU İŞLERİ HOCAM
BIRAK BU İŞLERİ HOCAM

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray Gaziantep FK’ya konuk oldu. Real Madrid'e 6-0 kaybeden ve gözünü lige çeviren Sarı-Kırmızılı ekip, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Şampiyonlar Liginde rakibi Real Madrid'e 6-0 yenilen Galatasaray'ı gözüne kestiren Marius Sumudica, sanıyorum 6 atamazsam bile 4 atarım diye düşünmüş. Maça Galatasaray daha istekli ve organize başladı, Gaziantep Fk ise isteksiz. 'Gaziantep'in Muslera'yı zorlayan hiç pozisyonu yok. Bu karşı Galatasaray'ın da 3-4 tane pozisyonu var, 2 tanesi gol oldu, Ömer'in çok şık bir vuruşu. Rakiplerle fazla fark yokken puanımı 19 yapayım dedi Galatasaray. İlk yarıda Galatasaray daha istekli, daha organize, daha güvenli, daha iyi oyunculardan kuruluydu. Fatih Terim'in oyuncu tercihleri doğru gibi, Ahmet Çalık, Lemina ve Ömer Bayram ilk yarıda iyi iş çıkardı. Hakem Cüneyt çakır, Papy Djilobodji'nin Adem'e hareketini hakem görmemiş olabilir, VAR'lık pozisyondu, kırmızı kart çıkması lazımdı.
Maçın mutlak hakimi Galatasaray'dı. 3 gün 3 gece oynansa Gaziantep'in bu ruhsuz ve isteksiz futbolla kazanma şansı zaten yoktu. Cüneyt Çakır, bütün statı uyuttu. Bitse de gitsek der gibi bir maç yönetti. Bu maç 3 gün, 3 gece oynansa Galatasaray kazanırdı. 2 gol atıyor, 2 topu direkten dönüyor, 3-4 pozisyon daha buluyor ve verdiği 1 pozisyondan fazlası yok.
Yorumda da yazdığım gibi, Gaziantep FK'nın Galatasaray karşısında galip gelemeyeceğini sanırım ben dahil, herkes tahmin ediyordu.
Sumudica, maçtan önce rakibi övüyor, maçtan sonra da 'iyi bir takıma karşı kaybettik diyor doğru, ama bu sezonun en kötü futbolunu oynayan, bir Galatasaray'a karşı kaybettin hoca... Kimse kazanacağına inanmıyordu zaten sen dahil...
Sumudica, bahane bahane laf salatası'' bizden iyi bir takıma karşı kaybettik. Forvetsiz bir maç çıkardık. Bu oyunu 1.70 boyundaki ileri uç oyuncularla bitirdik. Muhammed Demir, Muğdat sakat. Maçın son dakikalarına kala Kayode sakatlandı ve bu şekilde maça devam etti. Maça 4'lü defansla başladık. Rakibimiz 3 stoperle başladı. Ben takımımı 3 stoperle oynattığımda herkes bana karşıydı. İkinci yarı da fırsatlar yakaladık. Rakibimizin 6-0 kaybetmesi bizim içim kötü oldu. Real Madrid değiliz, ben de Zidane değilim. Rakibimizin oyuncularının piyasa değeri 125 milyon dolardı. Bizim takımımızın değeri daha düşük. Bizden kat ve kat daha değerli bir takım. Ankaragücü'ne karşı 4'lü oynadık kazandık, o yüzden de bugün böyle oynadık. Benim düşüncem bu şekildi" Hocam Allah'ını seversen bırak bu işleri... Kimseyi de aptal yerine koyma lütfen...
Gaziantep'te eksik var ama bunun arkasına sığınmamak gerek.
Tam kadro çıksan ne yazar ki;durum farklı olur muydu? İnanın olmazdı.
Biz, ne yazık ki,dün inancını kaybetmiş, hazır olmayan, bi takım görüntüsü çizdik...
Her ne kadar da bu eksiklikler bahane olsa da görünen köy kılavuz istemiyor.
Takımın hedefi var mı ? Var bu sezon ligde kalmak. Vay babam vay...
Gaziantep umarım milli maç arasın iyi değerlendirir... Başkan Mehmet Büyükekşinin biran önce neşteri vurması gerekiyor.
Bunca transferi yapanları, oynamayan oyuncuları aldıranlara da hesabını sorması gerekiyor.
Geriye dönmenin hiçbir artısı yok, yapacak tek şey, geleceğe sağlam adımlarla yürümeli, hatta koşmalı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.