Yılbaşında Rengarenk Pırlanta Kolyeler

Yılbaşında Rengarenk Pırlanta Kolyeler
Yılbaşında Rengarenk Pırlanta Kolyeler

Tektaş kolye modelleri kadınların en beğendiği ve en çok tercih ettiği modellerden biridir. Hemen hemen her yaşta, her meslek grubunda severek kullanılan tektaş kolye modelleri, bitmeyen modası ile de zamansız bir aksesuar oluyor. Bunun yanı sıra gündelik kıyafetleriniz ile ya da özel bir gece elbisesi ile de uyum sağlayan tektaş kolyeler, kadınların vazgeçilmezleri arasındadır. Tercihinize göre isterseniz tek bir kolye halinde isterseniz de birçok kolye ile birlikte kullanabileceğiniz bu kolye modeli, şıklığı ve zarifliği ile her zaman diğerlerinden bir adım öne çıkacaktır.

Öne Çıkan Tasarımlar Nelerdir ?

Tektaş pırlanta kolye modelleri bir hayli geniş seçeneğe sahiptir. En çok tercih edilen modelleri ise baget ve su damlası tasarımlarıdır. Diğer pek çok kolyeden kendini ayıran en büyük özelliği ise, klasik ve sade görüntüsünün altında büyük bir ihtişam ve şıklığa sahip olmasıdır. Abartıyı sevmeyen, estetik ve zarif görünmek isteyen pek çok kadının ilk tercihi su damlası modelinde tektaş kolyelerdir. Su damlası modeli tektaş kolye ya da baget model tektaş kolye fark etmeksizin işinin ehli, el işçiliği konusunda tecrübeli biri tarafından işlendiği süreçte ışığı en kaliteli şekilde yansıtır.

Dünya üzerinde bulunan en sert madenlerden biri olan safir de, kadınların en şık ve en estetik şekilde taşıdığı tektaş kolye modellerinden biri oluyor. Safir kolye, mavi rengini doğal olarak alır ve bunu asla kaybetmez. Emel Pırlanta internet adresi üzerinden siz de hem kendinize hem de sevdiklerinize en güzel hediyeleri satın alabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler Nelerdir ?

Tüm kolyeleri birbirinden ayıran en önemli noktaların başında karat farklılıkları bulunur. Karat kullanılan pırlantanın ağırlığını ifade eder. Bunun dışındaki bir diğer husus da pırlanta renk seçimidir. Çoğunlukla renksiz ya da tam renkli pırlanta çok azdır. Renk değişimleri çoğunlukla gözle fark edilemezdir. Renksiz ya da tam renkli olarak bulunan pırlantalar en değerli pırlantalardır. Tektaş pırlantalarda önemli bir diğer konu ise berraklıktır. Berraklık analizleri, üzerinde kristalleşme olup olmadığına bakılarak yapılır. Pırlantaların üzerinde herhangi bir leke olmamalıdır. Emel Pırlanta internet adresi üzerinden dilediğiniz yakut kolye ve tektaş kolye modellerine sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.