Uyuşturucu için hangi mahallede gece nöbeti tutuluyor! Vatandaşlar, sopayla uyuşturucu avında!

Uyuşturucu için hangi mahallede gece nöbeti tutuluyor! Vatandaşlar, sopayla uyuşturucu avında!
Uyuşturucu için hangi mahallede gece nöbeti tutuluyor! Vatandaşlar, sopayla uyuşturucu avında!

Gaziantep’te mahalle sakinleri isyan ediyor. Uyuşturucu içen kişiler tarafından huzursuz olduklarını bu yüzden mahalle sakinleri olarak tek çare gece nöbeti olduğunu her gün bir ailenin gece nöbet tutacağını söyleyen Selahattin Eyyubi mahallesi sakinleri, gece gündüz huzursuz olduklarını belirterek; “Gece gündüz demeden sokak aralarında takılıp uyuşturucu içip satıyorlar evde genç kızlarımız ailelerimiz var kapı çıkamaz duruma geldik canımıza tak etti artık defalarca şikayet etmemize rağmen bir işlem yapılmadığını tek çarenin cezayı kendilerinin vereceklerini söyleyen mahalle sakinleri yaklaşık 2 yıldır böyle son 6 aydır iyice tadını kaçırdılar” diye konuştular.
SABAH NAMAZINA GİTMEYE KORKUYORUZ
Her köşe başını mekan edinen uyuşturucu satıcıları ve kulanıcılarının ellerini belada koymasından korktuklarından bahseden vatandaşlar; “Sayın Emniyet mMüdürümüz veSayın Valimize sesleniyoruz. Ne olur sesimizi duysunlar, sonra ya vuracağız yada vurulacağız, başka yolu yok dediler. Polisleri arıyoruz gelip bir tur atıyor gidiyor. Müdahale yapmıyorlar.” dediler.
Gece saat 10’dan sabah kadar sıra ile nöbet tuttuklarını belirten mahalle sakinleri, “Bizler huzur isterken çoğumuzun ailesini annelerine yolladık. Gece olunca küfürlerden biz ailemizin yanında utanıyoruz. Başarılı emniyet müdürümüzden sesimizi duymaları ve bir an önce huzuru kavuşmak istiyoruz. Çok şey istemiyoruz. Çıksorut ve Hacıbaba’nın her yanı bu şekilde maalesef” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.