BU MAÇ KAÇMAZ

BU MAÇ KAÇMAZ
BU MAÇ KAÇMAZ

Gaziantep'te Karataş Spor Salonu'nda basketbol heyecanı yaşanacak. Bu akşam Süper Lig'in iki dev takımı Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko Cumhurbaşkanlığı Kupası için mücadele edecekler. Bu final maçının heyecanı tüm şehri sararken tribünlerin ise tıklım tıklam olması bekleniyor.

35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası için Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko Gaziantep'te karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 19.00'da start alacak olan maç Karataş Spor Salonu'nda oynanacak.
Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Anadolu Efes ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Beko, bugün saat 19.00'da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda karşılaşacak.
İlki 1985'te yapılan ve her yıl sezon öncesinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası, statü olarak lig ve Türkiye Kupası'nın son şampiyonlarını karşı karşıya getiriyor. Geçtiğimiz yıl Turkish Airlines Euroleague Dörtlü Finali'nde ve Basketbol Süper Ligi final serisinde karşılaşan iki ekip, 2019-2020 sezonu öncesi Gaziantep'te oynanacak olan 35. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda kozlarını paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.