M1 GAZİANTEP'TE DEPO GÜNLERİ BAŞLADI

M1 GAZİANTEP'TE DEPO GÜNLERİ BAŞLADI
M1 GAZİANTEP'TE DEPO GÜNLERİ BAŞLADI

M1 Gaziantep AVM'in büyük ilgi gören Depo Satış Günleri başladı. Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu kampanya bu yıl 4. kez düzenleniyor.

M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen Depo Satış Günleri başladı. Bu yıl 4. kez gerçekleştirilen etkinlik 30 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

AVM bünyesindeki firmaların katılımıyla 8 Aralık'ta başlayan ve indirimli satış uygulamasının yer aldığı etkinlik kapsamında AVM içinde oluşturulan alanda firmalar indirimli ürünlerini sergileyerek tüketicilerle buluşturuyor.

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, bugüne kadar düzenledikleri kampanyanın AVM'de ciddi bir ziyaretçi yoğunluğu yaşattığını ve büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, "Depo Satış Günleri, ziyaretçilerimizin istedikleri ürünleri daha uygun fiyatlarla satın almasını sağlıyor. 30 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek indirim günleri yoğun ilgi görüyor. Yılbaşına özel olarak bu yıl 4. kez yaptığımız uygulamadan hem tüketiciler hem de mağazalarımız çok memnun" dedi.

M1 Gaziantep hakkında
Tüketicilere alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmayı amaçlayan M1 Gaziantep AVM bünyesinde Sinepark Nakıpali Sinemaları, Eskidji Bazaar, LC Waikiki, Çetinkaya, Vişne, ARC Trend, Globay, Watsons, Uzay Gemisi, Flo, Samsung, U.S.Polo, Burger King, Popeyes bulunuyor. Ferah mekanı ve yemek alternatifleriyle alışverişi keyfe dönüştüren M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi'nde Lunapark, Carting, Çocuk Oyun Alanları ve eğlence mekanları da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.