GAZİANTEP FK'DA KONGRE NE OLACAK?

GAZİANTEP FK'DA KONGRE NE OLACAK?
Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesi sonrasında ilk düdüğün ne zaman çalacağı merakla beklenirken, bir yandan da kulüpler gelecekle ilgili planlarını yapıyorlar. Gaziantep Futbol Kulübü’nde ise Haziran ayı içerisinde yapılması planlanan olağan genel kurulun ne olacağı konuşuluyor. Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki yönetim kurulunun nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenmeye başlandı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Haziran ayında yapılması planlanan olağan kongrede Mehmet Büyükekşi’nin devam edip etmeyeceği merakla beklenirken liglerin uzaması nedeniyle bu kongrenin ne olacağı konuşulmaya başlandı.

KONGRE ERTELENECEK Mİ?
Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin süresiz ertelenmesi sonrasında maçların ne zaman başlayacağı merakla beklenmeye başlandı. Şu ana kadar net bir karar alınamazken Gaziantep Futbol Kulübü’nde ise ayrı bir hesap yapılıyor. Liglerin bitiş tarihi Ağustos ayını bulması beklenirken Kırmızı-Siyahlı kulübün Haziran Ayı içerisinde yapılacak olan kongresinin ne olacağı ise tartışma konusu oldu. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi yönetiminin sezon sonuna kadar görevlerine devam etmeleri beklenirken bir yandan da kongrenin ertelenmesi gündeme geldi.

BÜYÜKEKŞİ BIRAKIYOR MU?
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin görevine devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor. “Bu bir bayrak yarışı, Türkiye ihracatta nasıl önemli bir yere geldiyse, Gaziantep’i de futbolda önemli bir yere getirmek için buradayız” açıklamalarıyla dikkat çeken Mehmet Büyükekşi’nin yola devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor. Sezon sonunda yapılması planlanan kongrenin Haziran ayında olup olmayacağı netlik kazanmadı. Yapılacak olan bu kongrede Büyükekşi’nin bir yıl daha devam etmesi bekleniyor.

YENİ SEZONUN PLANLARI İÇİN DEVAM
Büyükekşi ve ekibinin yeni sezon planlarını yapmaları için göreve devam etmeleri bekleniyor. Bu sezonun bitiş tarihinin uzaması sonrasında yeni sezon hazırlıklarına fırsat kalmayacak. Bundan dolayı mevcut yönetimin bir sezon daha görevlerinin başında olması bekleniyor. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetiminin Haziran ayında yapılması planlanan kongreyi sezon sonunda yapmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.