SANKO’NUN ŞEFFAFLIĞI

SANKO’NUN ŞEFFAFLIĞI
SANKO’NUN ŞEFFAFLIĞI

Gaziantep’in son 50 yılında imzası olan ve her zaman merhum Sani Konukoğlu’nun döneminden bu yana da Gaziantep sevdası ve Türkiye aşkıyla yaşayan ve yatırımlarla her zaman ekonomiye büyük katkıları bulunan SANKO Holding bünyesindeki SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 19 Aralık’ta meydana gelen elim bir kaza sonucu 12 vatandaşımız vefat etti. Hepimiz üzüldük, ağladık, sızlandık. En çok kim üzüldü dersek; inanıyorum ki; SANKO Holding Onursal Başkanları Abdulkadir ve Zeki Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Konukoğlu Ailesinin diğer fertleri, her kademedeki SANKO çalışanları üzülmüştür.

Bu acı olay ile ilgili olarak farklı bir noktaya değinmek istiyorum. Konukoğlu Ailesinin şeffaflığı, inanıyorum ki her çalışanı için de ilkedir. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun bilisi ve onayı ile basın ve kamuoyu ilk andan itibaren şeffaflık anlayışı ile bilgilendirildi. 08.10’dan itibaren basına ve kamuoyuna doğru bilgiler aktarılınca basın mensuplarının ve vatandaşların aklına gelebilecek sorular net yanıtlar bulmaya başladı. Hem de bilgilendirme yapılırken hiçbir basın mensubu ve kurum ayrıma tabi tutulmadı. Bunu, Allah göstermesin, başka kurumlarda da benzer olay olduğunda o kurumların basın görevlilerinin aynı duyarlılıkla yapmalarına örnek olması için yazdım. Şeffaflık çok ama çok önemli. Kaldı ki, hiçbir bilgi sır olarak kalmaz.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Yok hastanenin boyasıymış, yok cihazlar şuymuş, yok şu partiye yakınmış iddiaları sosyal medyada önyargılı, yanlış, yalan uydurulmuş bir şekilde birileri tarafından yayılmaya çalışılmıştır. Ancak sosyal medya kullanıcıları bunlara da pek inanmadılar. Konukoğlu ailesi “Her zaman Adalet ve Hukuk kurulları içerisinde konunun saklanmadan gizlenmeden çözülmesini istiyor.” Gerisi yalan. Zaten Cumhuriyet Savcıları, Sağlık Bakanlığı ve diğer resmi kurumların soruşturmaları, bilirkişi incelemeleri devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de bütün soruların cevapları da ortaya çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.