M1 GAZİANTEP AVM ARABA KAZANDIRDI

M1 GAZİANTEP AVM ARABA KAZANDIRDI
M1 GAZİANTEP AVM ARABA KAZANDIRDI

M1 Gaziantep AVM'de düzenlenen kampanya kapsamında alışveriş yaparak otomobil çekilişine katılan Gaziantepli oto yıkamacı Kadir Nacar, son model Skoda KAROQ aracını teslim aldı.

M1 Gaziantep AVM'nin 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle "Nereye isterseniz keyifle gidin" sloganıyla otomobil kampanyası düzenlendi. Yapılan tüm alışverişlerde anında verilen çekiliş biletleriyle kampanyaya katılanlar arasından 2 Mart 2019 günü AVM'de noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda yapılan çekilişle otomobilin sahibi belirlendi.

AVM bünyesindeki bir mağazadan takım elbise alırken kampanyayı öğrenip katıldığını söyleyen Kadir Nacar, "Takım elbise bana uğurlu geldi, o nedenle arabamı teslim almaya gelirken de giydim. Kampanyaya katılırken bana çıkacağına ihtimal vermemiştim ama şansımı denedim. AVM'den arayıp araç kazandığımı söylediklerinde de çevremdekiler inanmadı. Şimdi aracımı bu süslenmiş haliyle mahalleye götürüp tur atacağım. İnsanlar görsün, inansın" dedi.

Eşi ve 2 oğluyla birlikte AVM'ye gelen Nacar'a aracının anahtarını M1 Gaziantep AVM Pazarlama Sorumlusu Zeynel İnal teslim ederken, AVM Müdürü Sait Can Gizir ise, "Kampanyaya katılanlar arasında yaptığımız çekilişle son model bir Skoda KAROQ otomobil hediye ettik. Aracın ihtiyaç sahibi bir kişiye çıkması ayrıca bizi mutlu etti. Daha önceki otomobil kampanyalarımız gibi bu kampanyamız da büyük ilgi gördü. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.