ALTIPARMAK TEMKİNLİ KONUŞTU

ALTIPARMAK TEMKİNLİ KONUŞTU
ALTIPARMAK TEMKİNLİ KONUŞTU

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Osmanlıspor maçının ardından temkinli konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Biz sadece bir maç kazandık. Hedefimize yürümek istiyoruz Bu galibiyeti çok büyütmemek gerekiyor" dedi.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda kazandıkları Osmanlıspor galibiyetinin önemli olduğunu ancak, çok büyütmemek gerektiğini belirterek, "Bütün oyuncularımı kutluyorum. Ama sadece bir maç kazandık bunu büyütmemek lazım. Osmanlıspor galibiyeti bizim için hedefimize doğru yürümek adına güzel bir adım oldu. Motivasyon konuşması güzel bir konuşma oldu. Lakin daha önemlisi takımımıza olan inancımızı asla kaybetmedik" dedi.

Tecrübeli teknik direktör Cuma akşamı oynayacakları Elazığspor karşılaşmasını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Ligdeki çıkışımızı sürdürmek için bu maçı kazanmak istiyoruz. Osmanlıspor galibiyetinin önemini artırmak için Elazığspor maçını mutlak kazanmalıyız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.