BEN GAZİANTEP'E AŞIĞIM

BEN GAZİANTEP'E AŞIĞIM
BEN GAZİANTEP'E AŞIĞIM

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, OLAY SPOR ekibine özel ve önemli açıklamalarda bulundu;

Transferin hızlı takımı Gazişehir Gaziantep'in son olarak Moussa Sow'u renklerine bağlamasından hemen ardından Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu, OLAY Spor ekibiyle bir araya geldi. Başkan Konukoğlu, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarlarımız Bedrettin Ay ile Kenan Yücel'e önemli açıklamalarda bulundu. Adil Konukoğlu, şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandığını belirterek, bu takımı Süper Lige çıkarmak için çalıştığını dile getirdi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu takımın tek hedefinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Konukoğlu, OLAY SPOR ekibine önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Adil Konukoğlu ve söyledikleri;

BURSA'YI HATIRLAMAK İSTEMİYORUM

Geçen yıl O Bursa'daki final maçını hatırlamak dahi istemiyorum. O penaltılar gözümün önüne gelince halen kendimi iyi hissetmiyorum. Ama bu futbol, futbolun içerisinde bunlar var. Geçen yıl olmadı bu sezon elimizden geleni yaparak bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. İlk iki olabilir veya olmayabilir, Play-Off'tan da Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. Bursa'da maç bitti, bir Twit attım. Ve inanın o anda ne yazdığımı dahi bilmiyorum. O kadar insan Ramazan ayında Bursa'ya kadar gelmiş. Onlar için birşey yapmam lazım dedim. Ve biz sakin olmalıyız ki, herkes öyle olsun dedim. Ve attığım tiviti havaalanında okudum. Birisi bana, "Sen nasıl bir tivit atmışsın" dedi. Bende çok şaşırdım acaba yalnış birşey mi attım dedim. Sonra okuyunca çok güzel yazdığımı gördüm. O anda bu Tiviti atmam gerekiyordu.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Gazişehir Gaziantep bu şehrin takımı. Bu şehir ne olursa olsun Süper Ligi hak ediyor. Bizlerde üzerimize düşen görevimizi layıkıyla yaparak bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Yıllar önce amcam Saip Konukoğlu ve ağabeyim Abdülkadir Konukoğlu bu şehri Süper Lige çıkardılar. Şimdi görev bize düştü. Bu takımı çıkarırsanız siz çıkarırsınız dediler. Bizde üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu takımı şampiyon yapabilmek için elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum.

BENİM VAZGEÇİLMEZİM VATANIM, ŞEHRİM VE BAYRAĞIM

Bütün Gaziantep halkına aşığım, bu şehir benim vazgeçilmezim. Bu hayatta benim vazgeçemeyeceğim unsurlar vardır. Bunların bir tanesi vatanım, bir tanesi Bayrağım ve biri de şehrim. Bu şehirde yaşayan herkes benim gönlümün ve başımın tacıdır. Benim için Türkiye ve Ay-Yıldızlı bayrağım çok önemli. Hele hele Gaziantep'i çok seviyorum. Buraya hizmet etmek benim için büyük bir onurdur.

TARAFTARLARIMIZI SEVİYORUM

Taraftarlarımın hepsini seviyorum. Onlar kar, kış ve yağmur demiyor mağlupta olsak, galipte gelsek her yerde bizi destekliyorlar. Hepsine teşekkür ederim. Çünkü bu takım şehrin takımı. Bu kimsenin takımı değil, asla ve asla bu takımın birilerinin takımı olmasına müsade etmem. Ben olurum veya olmam bu takım her zaman bu şehrin takımıdır. Gaziantep ismini daha yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep şehrine hayranım. Bu şehri ve taraftarlarımızı çok seviyorum.

FUTBOL OKULUNU KURUYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'e gelen Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ilede görüşmemizde kulübüzün bir tane futbol okulu olması gerektiğini söyledim. Bakanımızdan da onay aldık. Benim tek hayalim burada futbol okulunu kurmak. Altınordu'yu başkanını ve tüm personelini kutluyorum. Gerçekten bu işi iyi yapıyorlar. Ama bizim hedefimiz daha farklı bir proje. Gaziantep'e yakışan ve eski o başarılı günlerine yeniden dönmesi için yapacağımız bir proje. Benim tek yapmak istediğim ve alt yapıya verdiğim önem çok. Allah o günü inşallah bana gösterir bu kulübün alt yapısından yetişmiş 5-6 futbolcunun canavar gibi A takımda oynamasını görürsem o zaman benim için en büyük şampiyonluk o olacaktır. Allah kısmet ederse onuda birgün göreceğiz.

1. LİG'DE VAR SİSTEMİ OLMALI

Bu işin ucunda biz olalım veya olmayalım. 1. Lig'de de sonuna kadar VAR sisteminin olması gerekiyor. Televizyona çekilen veya canlı olarak yayınlanan bütün liglerde VAR sisteminin uygulanması gerekiyor. neden bundan kaçınıyoruz ki, sebeb ne? Kimse orada VAR oldu diye farklı birşey yapmıyor. Bu ligde ve her ligde her takımı mutlaka adaleti isteyecektir. Bu ligde seneye ben yoksam başka takım olacak. Bana uygulansın, onlara uygulanmasın diye birşey olamaz. Herkes bu VAR sisteminden faydalanmalı. Adalet yerine bulmalı.

MOUSSA SOW'U ALMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK

1.5 aydır yürütülen ve zaman zaman hedef şaşırtmalar yapmak zorunda kaldığımız çalışmalar sonucunda çok şükür bugün Moussa Sow ile birlikte beraberiz. Moussa Sow'un futbolculuğuna, karakterliğine ve futbolculuğundan en ufak bir tereddütümüz dahi yok. Kendisini aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz, Allah'ın izniyle bu yıl takım, taraftar ve şehir elele vererek şampiyonluk sevincini birlikte yaşamak istiyoruz. Sow ile yapmış olduğumuz sözleşme geçici bir sözleşme değil ve aynı zamanda gönül bağının başlangıcı. Moussa Sow'un futbolculuk sürecinden sonra da kendisi kalmak istediği sürece aramızda görmekten mutluluk duyarız. Böyle bir tecrübenin şehrimizin futboluna, gençlerimize iyi bir örnek olacağından dolayı şüphemiz yoktur. Bu transferde de kulübümüze SANKO Holding sponsor oldu. Kendisine bir kez daha hoşgeldin diyor, başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.