Mayıs ayında Süper Lige çıkan biz olacağız

Mayıs ayında Süper Lige çıkan biz olacağız
Mayıs ayında Süper Lige çıkan biz olacağız

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Spor Tempo ekiciyle bir araya gelerek koyu bir sohbete daldı.

Ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlayan ve ikinci yarıya takviye yaparak başlayan Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Mehmet Altıparmak gelecekten umutlu konuştu. Spor Tempo ekibinden Mustafa Teke, Bedrettin Ay, Kenan Yücel ve Murat Atay ile bir araya gelen Altıparmak yüreklere su serpti.

ERZURUM'DA AYNI POZİSYONDAYDIK

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, şampiyonluk yolunda iddialı olduklarını belirterek, hedefe adım adım gideceklerini söyledi. Altıparmak, "Erzurumspor'da iken iç sahada Ümraniyespor maçını kaybettik. Tabi herkes Süper Lig şansının kalmadığını düşündü. Fakat soyunma odasına girdiğimde gördüğüm futbolcuların hırsı ve birbirine bağırmaları sonrasında biz süper lige çıkacağız dedim ve öyle oldu. Burada da henüz bir maç kaybettik. Yine çıkış yakalayacağız" dedi.

TRANSFERLER ELİMİZİ GÜÇLENDİRDİ

Mehmet Altıparmak yeni gelen transferlerin takımdaki eksikliği giderdiğini ve alternatifli mevkiler olduğunu açıklayarak, "Ligin ilk yarısında eksiklerimiz vardı. Sezon başında yapılan kadro planlaması yanlıştı. Takımdan 8 futbolcu gönderdik. Aldığımız oyuncular ise bu ligi bilen ve takımımıza katkı sağlayacak oyuncular. Uğur, Oğuz, Mücahit, Elmar ve yeni gelen Erhan ve Sow'un önümüzdeki haftalarda takımımıza daha çok katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

BEN ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM

Gazişehir Gaziantep'in sezon sonunda Süper Lige çıkacağına inandığını dike getiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Biz buraya şampiyon olmak için geldik. İlk yarıda yakaladığımız seriyi yine yakalayarak bu takımı zirveye çıkarmak için çalışacağız. Mayıs ayında Gaziantep'e şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Herkesin inanmasını istiyorum. Kimse Erzurumspor'un çıkacağını düşünmüyordu ama ben O ışığı gördüm ve sonuçta başardık. Gaziantep'ide yeniden Süper Lige çıkaracağız" şeklinde konuştu.

İKİ TRANSFERİMİZ DAHA OLACAK

Mehmet Altıparmak, şu ana kadar 6 futbolcu ile anlaşma sağladıklarını anımsatarak, "Bizim istediğimiz oyuncular oldu, tabi gelenler oldu gelemeyenler oldu. Kulüpleriyle sorunlarını çözemeyen oyuncular oldu. Son olara Moussa Sow ve Erhan Çelenk ile anlaştık. Her ikisi takıma katılacak. Bunların yanında bir stoper birde kanat oyuncusu alacağız. O transferleride yaptıktan sonra transferi kapatacağız. Önümüzde bir haftalık süre var ve bu sürede gereken herşey yapılacak" dedi.

MAĞLUBİYETLE BAŞLAMAK HEPİMİZİ ÜZDÜ

Gazişehir Gaziantep'in ilk maçta Denizlispor'a yenilmesini yorumlayan Altıparmak, "İlk maçta mağlup başlamak hepimizi çok üzdü. Evimizde ve şampiyonluktaki rakibimizle oynamamız bizi çok üzdü ama lig uzun bir maraton. Bunu telafi edecek, yeteneğimiz, gücümüz herşeyimiz var. Bu ligde hiç birşey belli olmaz, bir seri yakalamak gerekiyor. O seriyi yakaladığımız zaman inşallah yukarıyla olan puan farkını kapatacağız. Burada önemli olan önce biz kendi istikrarımızı yakalamamız. Önümüzdeki haftadan sonra transfer geldi gitti, o geldi bu gitti söylentileri de bitecek. Ondan sonra takımımız belli olacak ve oyuncularımızla kafa kafaya vererek ilk başta yakaladığımız havayı yeniden yakalayacağız ve hedefimize emin adımlarla gideceğiz" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN BURDAYIZ

Tecrübeli teknik adam, şampiyonluğa inandıklarını ve hedefe ulaşacaklarına inandığı için burada olduğunu belirterek, "İnanmasak burada işimiz yok. Tabiki hedefimize ulaşmak istiyoruz. Sadece taraftarlarımızı buradan söylemek istediklerim var. Bizi sevenlere, destekleyenlere sesleniyorum. Bu uzun bir maraton, bu maratonda bir maç kaybettiğinde ne küme düşüyorsun nede iddiadan uzaklaşıyorsun. Kazandığında da şampiyon olmuyorsun. Bizim inşallah hedefimiz Mayıs aydı. Mayıs ayında da o ilk iki sıranın içinde olacağız. Bunun içinde biz gereken herşeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.