AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZKEÇECİ'NİN 25 ARALIK MESAJI

AK PARTİ  İL BAŞKANI ÖZKEÇECİ'NİN 25 ARALIK MESAJI
AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZKEÇECİ'NİN 25 ARALIK MESAJI

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci mesajında; Ecdadımız tarihimiz boyunca adını altın harflerle yazdıracak bir mücadele örneği göstererek özgürlükten ödün vermeyeceğimizi tüm dünyaya göstermiş, bütün imkansızlıklara rağmen kadın-erkek, yaşlı-genç demeden yüreğiyle ve cesaretiyle canı pahasına vatanına göz diken hainleri def etmiştir.’’

‘’Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarih boyunca kendi ayakları üzerinde durmuş şehrimiz, bağımsızlığı uğruna 6317 şehit vererek kanının son damlasına kadar akıtarak ‘’GAZİLİK’’ unvanını almıştır.’’ Dedi.

Mesajına; ‘’Bu milletin torunları tıpkı ecdatlarının 25 Aralık’ta gösterdikleri gibi 15 Temmuz gecesinde de mücadele ruhunu asla kaybetmediklerini ve bu memleketi peşkeş çekmek isteyenlere asla bırakmayacaklarını göstererek bizleri gururlandırdılar.’’ şeklinde devam etti.

Özkeçeci; ‘’25 Aralık 1921 günü yılmadan mücadele eden ve canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyorum’’. Diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.