Altınordu oynadı, Gazişehir çıldırdı!

Altınordu oynadı, Gazişehir çıldırdı!
Altınordu oynadı, Gazişehir çıldırdı!

Haftalar sonra kazanmayı bilen, Hatayspor maçını kazanan ve umutları yeşerten Gazişehir, Sevgililer günü bahane davul zurna şahane diyerek bu galibiyeti doyasıya kutladı. Mehmet hoca, "sadece bir galibiyet aldık"dese de aslında çok abartıldı Hatay galibiyeti. Bu galibiyet sonrasında havaya giren camia, kutlamalar ve coşkular derken çıktı Altınordu karşısına. Ama şu unutuldu, sadece bir maç kazanıldı.

Ve geldi çattı Altınordu maçı. Yerli oyuncuları ve oynadığı futbolu ile beğendiğim ve izlerken büyük bir keyif aldığım bir takım. Çok para harcamadan genç ve gelecek vaad eden bir takım Altınordu'¦ Geçen hafta ilk onbirde sahaya çıkan Chabbi yok, 18'de olmayan Poepon bu maçta ilk onbirde. Yani Mehmet hoca halen arayışta. 22 maç geride kalmış ve ne oynadığını bilmiyor Gazişehir. Altınordu takımı her zamanki gibi ayağa oynayan ve futbolun tüm güzelliklerini yerine getiren bir görüntü verirken Gazişehir ise sadece kendini savunmaya geçti. Üstelik Kenan Özer'in kontrol edilememesi ve her pozisyonda agresif hareketleri ile zarar verdi takıma. Gençlere uyum sağlayamayan Kenan ve Kerim'in bu hareketleri, her pozisyonda kavga etmeleri şaşırttı beni. İlk 45'e damga vuran isim Altınordu olurken Gazişehir sadece cılız ataklarla tamamladı ilk 45'i. İkinci yarıda alan memnun satan memnun esnaf gibi mücadele etti iki takımda. Gazişehir hamleleri ardı ardına yaptı ama nafile. 60 dakika Poepon'u topla buluşturamayan konuk takım Sow ve Oğulcan ile ileriyi güçlendirsede yine bir şey olmadı. Maçın son bölümünde gelen ataklar sonuç getirmedi. Aslında büyük bir kayıp. Altınordu takımı yerli ve gençlerle zirveye ortak olurken Gazişehir bu sonuçla yine uzaklaşan taraf oldu.

İzmir'de sadece maçı değil, avantajı da kaybetti Gazişehir. İlk iki için şansını zora soksada belli ki, bu maça hazırlanırken ayaklar pek yere basmamış. Gazişehir Gaziantep'te bir eksiklik var ama, nerede? Biran önce bunun bulunması gerekiyor. Birliğin, dirliğin ve huzurun olması gerekiyor. Gazişehir Gaziantep'te herşey var, ama beklentilerin altında bir takım. Bence, biran önce toparlanma ve seri yakalamak istiyorsa bu takım, öncelikle ayakların yere basması gerekiyor'¦

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.