ZİRVE YANIYOR! Rakiplerimiz çoğaldı

ZİRVE YANIYOR! Rakiplerimiz çoğaldı
ZİRVE YANIYOR! Rakiplerimiz çoğaldı

Deplasmanda Altınordu takımına yenilerek ligde düşüşe geçen Gazişehir Gaziantep'in şampiyonluk yolunda rakibi çoğaldı. Lider Denizlispor ile arasında 12 puan fark oluşan Kırmızı-Siyahlı takımın biranda 6 rakibi oldu. İlk ikiden Süper Lig'e çıkmak isteyen Gazişehir'in Play-Off dışında kalması ise şaşkınlık yarattı.

Ligin ikinci yarısına pek iyi giriş yapamayan ve şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmadan 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1'de beraberlik alan Gazişehir Gaziantep önemli puanlar kaybetti. Kırmızı-siyahlı takım, geride kalan 22. hafta maçında Altınordu'ya mağlup olarak ağır bir yara aldı.

Zirve mücadelesi veren takımlar arasında düşüşe geçen Gazişehir Gaziantep, 35 puanla kalırken ligde ise 7. sıraya kadar geldi. 47 puanla lider olan Denizlispor ile arasında 12 puan fark oluşan Gazişehir, 44 puanla 2. ve 3. sırada bulunan Osmanlı ile Gençlerbirliği'nin de uzağında kaldı. Play-Off şansı devam eden Gazişehir'in en yakın rakibi 6. sıradaki Hatayspor ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Kırmızı-Siyahlı takım, ilk iki hedefinde ve Süper Lig yolunda 6-7 takımla mücadele etmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.