Gazişehir Gaziantep'e inanalım!

Gazişehir Gaziantep'e inanalım!
Gazişehir Gaziantep'e inanalım!

Aslında futbolda olmaz diye birşey yok'¦ Yeter ki; sen inan ve hedefine adım adım ilerle. Hani ne demiş atalarımız, "İnanmak başarmanın yarısıdır" yeter ki inanalım ve bu yolda ilerleyelim. Karınca Mekke'ye doğru yola çıkmış ve yolda görenler "Nere gidiyorsun" deyince Mekke'ye demiş karınca. Bu halinle nasıl gideceksin diye sormuşlar. O da, "En azından o yolda ölmemmi" diye cevap vermiş. Yani inanmış ve yola çıkmış. Bizlerde Süper Lig'i istiyorsak, takımımıza inanıyorsak o halde kenetlenip el ele verme zamanı.
Süper Lig hedefine yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların, basının, taraftarın ve Gaziantep şehrinin inanması gerekiyor. Bu saatten sonra kalan 6 haftada geriye dönmek olmaz. Geçen yıl ayağımıza kadar gelen Süper Lig fırsatını Bursa'da Timsah'ın ağzına teslim ettik. Ama bu sezon neden olmasın?
Şimdi diyecensiniz 6 maç kalmış ve aradaki fark 9 puan. Futbolda olmaz diye bir şey yok. Gazişehir Gaziantep kendine güvenirse, kendi göbeğini kendisi keser ve rakiplerinin kaybetmesini beklerse neden olmasın? Denizlispor'da Gençlerbirliği takımları da mutlaka takılacak. Onun için kalan 6 maç final maçı. Yeter ki, inanalım ve takımımıza destek olalım.
Bakın son 6 hafta da 4 galibiyet 2 beraberlik alan bir takım var. Yani çıkışta olan bir takım. Tecrübesiyle, bilgi ve birikimiyle Mehmet hocanın bu yükü kaldıracağına inanıyorum. O, "hedeften sapma yok, hedefimiz Süper Lig" diyor ve inanıyor. Futbolcuların, taraftarların inanması halinde bu işi başaracağız. Gazişehir Gaziantep takımının ben daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum.
Haa, ilk iki olmadı. Play-Off var önümüzde. Sonuçta hem ilk ikiden çıkanlarda hem Play-Off'tan çıkan takımda Süper Lige çıkmıyor mu? Aynı hedef değil mi? İlk iki olmasa bile Play-Off olsun. Ben bu takımın Play-Off'a kalsa bile çıkacağına inanıyorum. Yeter ki, herkes inansın ve desteklesin. Futbolcuları inandıralım ve oyunculara bu şehrin Süper Ligi istediğini benimsetelim. Ondan sonra olacağına inanıyorum. O halde Adanaspor maçında görüşme dileğiyle'¦

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.