Polisgücü'nden GastroAntep Festivali'ne tam destek

Polisgücü'nden GastroAntep Festivali'ne tam destek
Polisgücü'nden GastroAntep Festivali'ne tam destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında dünyanın en önemli gastronomi merkezlerinden biri olma hedefiyle Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda ve Gaziantep'i Geliştirme Vakfı (GAGEV) ile işbirliği içinde, GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali'nin ikincisini düzenlemeye hazırlanırken Ülkemizin Hokeyde gururu olan Gaziantep Polisgücü ise GastroAntep Festivaline tam destek vermek adına özel forma tasarladı.

Gaziantep, Dünya Bankası'nın belirlediği en rekabetçi 7 şehrinden biri olmanın yanında UNESCO'nun gastronomi kategorisindeki Yaratıcı Şehirler Ağı'ndaki dünya çapındaki 116 şehrin arasında yer alıyor. Mezopotamya'nın en önemli destinasyonlarından biri olan Gaziantep, gastronomi alanında da kapılarını dünyaya GastroAntep ile açıyor. Festival kapsamında geleneksel lokantalar, yerel gıda ürünleri ve zengin Gaziantep kültürü ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

POLİSGÜCÜ'NDEN TAM DESTEK
Avrupa'da Türkiye'nin gururu Gaziantep Polisgücü Spor Hırvatistan'da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonlar Ligi Trophy Şampiyonasındaki maçlarda sporcular Gaziantep'in gastronomi yönünü de ön plana çıkaran formalar giydi. GastroAntep Festivaline tam destek veren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan ve yöneticiler ise Trophy Şampiyonasına katılan kulüplere ise baklava ikram ederek GastroAntep Festivalini tanıttılar.
Şampiyona için özel olarak tasarlanan formalarda marka şehir Gaziantep logosu ve Gaziantep gastronomi şehri sloganının yer alması GastroAntep Festivalini bir kez daha öne çıkardı.
MEHMET KAPLAN'NIN GAZİANTEP AŞKI
GastroAntep Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali'nin ikincisi 12 Eylül'de düzenlenecek. Bu festival öncesinde konuşan Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan Polisgücü'nün Türkiye ve Gaziantep'i sadece sporla değil, birçok özellikle de Avrupa ve dünya spor kamuoyuna tanıttığını ifade etti.
Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te gerçekleştirilen kapalı alan Avrupa Şampiyonlar Ligi Trohpy'de GastroAntep Festivalini en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını dile getiren Kaplan, bundan sonra da Polisgücü olarak GastroAntep festivali için gerekli tanıtımı yapacaklarını söyledi.

POLİSGÜCÜ'NDEN ÖZEL TASARIM
Formaların ön yüzünde sol üst tarafta Türk bayrağı logosu, sağ üstte kulüp logosunun yanı sıra Gaziantep logosu ve Gaziantep City of Gastronomy sloganına yer verildi. Formanın sırt bölümünde ise Trophy şampiyonası forma sponsorluğunu üstlenen Banetti makarnanın logosu ve kulüp adına yer verildi. Mavi ve kırmızı renklerde hazırlanan iki ayrı formayla maçlara çıkacak olan takımın Gaziantep ve Türkiye'nin tanıtımı içinde çeşitli etkinliklere imza atacağı açıklandı.

TÜRKİYE'NİN TANITIMINA ÖNEM VERİYORUZ
Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan "Trophy'e özel bir forma hazırlattık. Bu formada Türkiye ve Gaziantep ön plana çıkarıldı. Gaziantep'in gastronomi kenti olduğunu vurgulayan bir slogana yer verildi. Hokey'de ülkemizin adını başarıyla temsil ederken katıldığımız bütün uluslararası şampiyonalarda Gaziantep ve Türkiye'nin tanıtımına da önem veriyoruz. Gerek formalarımızda ki sloganlar gerekse şampiyona sırasında izleyici ve yabancı ekiplere yönelik yöresel ikramlarımız bu anlamda önemli rol oynuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.