Salgında yok olan hayatlar

Salgında yok olan hayatlar
Salgında yok olan hayatlar

Gaziantep’te 12 Mart’ta başlayıp bu güne kadar devam eden koronavirüs belası vaka ve vefatta rekor kırarken, Gaziantep’in tanınmış bir çok insanınında hayatlarını yok etti. Ve, son 5 ayda adeta vefat patlaması yaşandığı belirtildi.

Gaziantep’te 12 Mart’tan bu yana toplam 300 günde yaklaşık 5 bin kişinin koronavirüs ve bulaşıcı hastalıktan vefat ettiğini ve bu vefat edenlerin arasında da bir çok tanınmış insanlar olduğu belirtildi.
KİMLER VEFAT ETTİ?
Gaziantep’te korona belasından tanınmış ünlü yerel sanatçı Ali Acıburç, ünlü işadamları Gürbüz Bayel, Osman Gözeri, Hüseyin Güzel, Mehmet Teymur, Halil Bakışkan (Kebapçı), ünlü trikocu Mehmet Alpdoğan, Mütercim Asım Caddesinin sevilen esnafı Oktay Altun, Trafik Parkı Çay Bahçesi sahibi Zihni Girgin, ünlü şef Cuma Döşlü, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kardeşi Mali Müşavir Süleyman Tahmazoğlu, Gaziantep Baro Lokali Sahibi Nedim Çavdar, Gazeteci Ahmet Gocuk, İşadamı Muhammed Aydıner, Yaprak Mahallesi Muhtarı Cesur Kıvanç, Göztepe Mahalle Muhtarı Mehmet Zencirci ve Şerafettin Peri’nin hayatlarını yok ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.