General Solar'dan Vali Gül'e ziyaret

General Solar'dan Vali Gül'e ziyaret
Gaziantep Valisi Davut Gül, General Solar Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdaş ile beraberindeki heyeti kabul etti.

General Solar Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Demirdaş ile beraberindeki heyet, Gaziantep Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti.

Vali Gül, yapılan görüşmede firmanın OSB'deki fabrika çatılarına kurduğu Ges Sistemi ile ilgili bilgi aldı.

GENERAL SOLAR

Güneş Enerjisinden elektrik üretimi serüvenine 2009 yılında sektöre giriş yaparak, GES'in Türkiye'de mevzuatsal olarak ilerlemesi neticesinde PV modül üretimi ile yola çıkmıştır. Sektörün içinden gelen bir firma olarak, PV modül üretiminin yanı sıra Güneş Enerji Santrallerinin proje geliştirme, tasarım ve kurulumlarını da üstlenerek 2013 yılında Generalsolar Enerji faaliyete geçmiştir.

İlerleyen zamanda sektörün dinamizmi ile Generalsolar Enerji, PV modül üretiminden ayrılarak EPC alanında Türkiye'nin birçok yerinde devreye aldığı başarılı projelerden edindiği bilgi, tecrübe ve büyüyen teknik kadrosu ile uzmanlaşmış olduğu GES kurulumuna odaklanmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çıkılan bu yolda yurtiçi ve yurtdışı GES yatırımcılarına güvenilir, kaliteli hizmet anlayışını sunmaktadır.

Generalsolar Enerji sektörde, EPC hizmetinin yanı sıra yatırımcı olarak da yerini almış ve yenilenebilir enerji alanındaki projeleri ile gelecek nesillere, yenilikçi, enerjide dışa bağımlı olmayan, güçlü bir Türkiye bırakmayı kendisine vizyon edinmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.