Balıkesir biletleri satışta

Balıkesir biletleri satışta
Balıkesir biletleri satışta

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında 10 Aralık Pazartesi günü saat 19:00'da Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep'in bu maçının biletleri satışa sunuldu.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri Passolig internet sitesi ve SANKO Park AVM'de bulunan Passolig gişesinde satışa başlandı.Gazişehir Gaziantep'in, emin adımlarla şampiyonluğa koştuğu bugünlerde Maraton Tribün biletleri öğrencilere 1 TL'den satışa sunulacakken, diğer taraftarlarımız ise Maraton Alt ve Üst Tribününe 5 TL'den passolig kartlarına bilet dolumu yapabilecekler.
Bu zorlu müsabakada, Gazişehir taraftarlarını da tribünlere beklerken karşılaşmayı izlemek isteyen öğrenciler 1 TL karşılığında passolig kartlarına bilet dolumu gerçekleştirebilecek. Öğrenciler, öğrenci kartlarını Kalyon Stadyumu ve Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde bulunan gişelere göstererek, passolig kartlarına 1 tl karşılığında maç bileti yükleme imkanı bulacaklar.

Karşılaşmaya Balıkesirspor kulübü hariç diğer takım logolu kartlarla giriş yapılabileceği gibi karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımızın passolig kartı olması zorunludur.

Bilet fiyatları şöyle;

MaratonÖğrenci Tribünü:1TL

Maraton Alt Tribün: 5 TL

Maraton Üst Tribün: 5

VIP Tribün: 30 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.