Koronavirüs artınca, Bakan Yardımcısı el koydu Gaziantep’te sürpriz toplantı Koronavirüsü durduracak acil tedbirler nedir?

Koronavirüs artınca, Bakan Yardımcısı el koydu  Gaziantep’te sürpriz toplantı  Koronavirüsü durduracak acil tedbirler nedir?
"Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te çiçeği burnunda İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'yi makamında ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar dileyerek tebrik ettiği hem de geçirmiş olduğu Covid-19 hastalığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu öğrenildi."

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te çiçeği burnunda İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'yi makamında ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar dileyerek tebrik ettiği hem de geçirmiş olduğu Covid-19 hastalığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu öğrenildi.Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Gaziantep'te çiçeği burnunda İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'yi makamında ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar dileyerek tebrik ettiği hem de geçirmiş olduğu Covid-19 hastalığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu öğrenildi.Akabinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve başkanlarla toplantı yaparak, ilin Covid-19 durumunu ve ilin genel durumunu değerlendirdiği öğrenildi..Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, geçtiğimiz ay atandığı Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü görevine hızlı bir şekilde giriş yapmış, hastaneleri gezdiği sırada kaptığı virüs nedeniyle bir süre evinde tedavi görmüştü.. Tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden yüksek tempo ile görevine başlayan Tiryaki, sonuç odaklı ve hizmet temelli çalışmaları ile göz dolduruyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.