Gazişehir Gaziantep'te Büyükekşi görevi devralıyor!

Gazişehir Gaziantep'te Büyükekşi görevi devralıyor!
Gazişehir Gaziantep'te Büyükekşi görevi devralıyor!

Gazişehir Gaziantep'e şampiyonluk yaşatan ve yeniden şehrimizi Süper Lige taşıyan Adil Konukoğlu, zirveye çıkardığı takımını TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi'ye bırakıyor. Gazişehir'in yeni başkanı Mehmet Büyükekşi'nin önümüzdeki hafta Perşembe günü kulübü devralacak. Şampiyon Başkan Adil Konukoğlu ise Beşiktaş maçında veda edecek.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün A.Ş. olmasından sonra görevi bırakmaya hazırlanan Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu, önümüzdeki hafta Perşembe günü bayrağı TİM eski Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye bırakıyor. Gazişehir Gaziantep'de görev değişimi gelecek hafta yapılacak. Büyükeşki'nin kolları sıvadığı ve kendi ekibini hazırlamaya başladığı öğrenildi.

BÜYÜKEKŞİ YÖNETİMİNİ HAZIRLIYOR
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. başkanlığına gelecek olan Mehmet Büyükekşi, kendi yönetim kurulu listesini hazırlıyor. Önümüzdeki hafta Perşembe günü yapılması planlanan devir teslimde Büyükekşi'nin yeni yönetimle görevi devralacağı öğrenildi. Büyükekşi'nin yeni yönetim oluşturmaya çalıştığı ve İstanbul'dan tanınmış isimlerin yönetimde olabileceği öğrenildi.

ALT YAPIDA DEĞİŞİM OLACAK
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'nin yeni başkanı olması beklenen Mehmet Büyükekşi'nin kendi ekibiyle iş başına geleceği öğrenildi. Adil Konukoğlu'nun görevi teslim edeceği Büyükekşi'nin yönetim kurulu başta olmak üzere alt yapı konusunda da titiz bir çalışma yaptığı öğrenildi. Büyükekşi'nin alt yapı ekibini tamamıyla değiştireceği, yeni ve tecrübeli isimlerle yola devam edeceği gelen bilgiler arasında.

BÜYÜKEKŞİ TESİSLERİ GEZDİ
Adil Konukoğlu'ndan görevi almaya hazırlanan Mehmet Büyükekşi, önceki gün Gazişehir tesislerini dolaştı. Başkan Adil Konukoğlu ile bir süre görüşen Büyükekşi'nin çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Gazişehir Gaziantep A.Ş.'nin başına geçecek olan Büyükekşi'nin Perşembe günü görevine başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.