Gaziantep'te Lüx Rezidanslara Fuhuş Operasyonu...10'larca Gözaltı...

Gaziantep'te Lüx Rezidanslara Fuhuş Operasyonu...10'larca Gözaltı...
"Gaziantep polisi günlük kiralandığını tespit edilen 68 lüks rezidans dairesine gece baskını düzenleyip mühürlendi. çok sayıda şüpheli gözaltına alındı."

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında Güneykent mahallesinde lüks rezidans dairelerinde fuhuş yapıldığına dair yapılan ihbarları titizlikle inceledi. Eş zamanlı fuhuş evlerine operasyon düzenleyen polis iddiaya göre aralarında yabancı uyruklu kadınlarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına gözaltına alındı. Rezidanslarda fuhuş yaptırıldığı ortaya çıkıkan 68 ev mühürlendi.

Günlük kiralık daire adıyla ortaya çıkan ve özellikle Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Güneyken mahallesinde mantar gibi biten fuhuş evleri büyük tepki toplaması ve Polise gelen sık sık gelen şikayetleri gözardı etmeyen Şahinbey Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri fuhuşa geçit vermeyerek operasyonlarının hız kesmeyeceğe benziyor.

Fuhuş operasyonu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı twitter hasabından yaptığı duyuru şu şekilde;

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce 16.01.2020 günü Güneykent Mahallesinde bulunan ve daha önceden haklarında fuhuş yaptığı tespit edilen 68 adrese operasyon düzenlenerek mühürlenmiş olup, çalışmalarımız devam etmektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.