Yıldızlara yakışır görkemli tören!

Yıldızlara yakışır görkemli tören!
"Gaziantep Sanayi Odası tarafından koordine edilen ‘Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde bölge ve ülke ekonomisine büyük değer katan Altunkaya Şirketler Gurubu Adına Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’ya ödül verildi. Ödülünü AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın elinden alan Altunkaya, üretime, istihdama ve ekonomiye değer katmaya devam edeceklerini dile getirdi. "

Altunkaya Şirketler Grubu, bünyesindeki çok sayıdaki şirket ve firma ile bölgenin ve ülkenin ekonomideki mihenk taşı olmaya devam ediyor. Gıda sektöründen içecek, sağlık, temizlik, tarım ve hayvancılık sektörüne kadar birçok alanda istihdam yaratan Altunkaya Şirketler Gurubu hak ettiği başarısını ‘Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde taçlandırdı.

ALTUNKAYA EKONOMİYE DEĞER KATIYOR

İki bine yakın çalışanı olan Altunkaya Şirketler Grubu 1980 yılından beri Türkiye’ye değer katmakta ve sürekli büyüyüp gelişmeye devam ediyor. Faaliyetlerinin büyük bölümünü ihracat kanalında sürdüren Altunkaya Şirketler Grubu, elliden fazla ülkeye satış yapmakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Özellikle Orta Doğu pazarında sahip olduğu markaların çoğu pazar lideri olan Altunkaya Şirketler Grubu bu ülkelerde Türkiye’nin en önemli ve güvenilir temsilcilerinden birisi olmuştur.Altunkaya Şirketler Grubu global bir şirket olup Sri Lanka ve Irak’da ki çay tesislerinin yanı sıra, Dubai’de bulunan süt tozu ve doğal sıvı içecek üretim tesisleriyle dış pazarlarda adından övgüyle söz ettirmektedir.Tarım ve hayvancılık sektöründe de yatırımlarına hızla devam eden Altunkaya Şirketler Grubu, dış pazarlardaki ağırlığını her geçen gün arttırmaktadır.

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ALTUNKAYA’YA TEŞEKKÜR

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gaziantep Fk Başkan Yardımcısı, TİM Sektör Kurulu Başkanı ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanlığı gibi birçok görevi üstlenen Mahsum Altunkaya’ya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan ekonomiye kattığı değerden dolayı teşekkür geldi. Başarılarının devamını dileyen Hisarcıklıoğlu, Gaziantep’in böyle girişimcilerle sürekli ileriye gideceğini söyleyerek yeni başarılara imza atılması gerektiğinin de altını çizdi. Hisarcıklıoğlu’nun Mahsum Altunkaya’ya gösterdiği ilgi ve alaka ise iş dünyasında dikkatleri üzerine çekti.

LİDERSAN SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ A.Ş ÖDÜL ALDI

Gaziantep’in bölgenin ve ülkenin ihracat kanallarıyla ekonomideki önemli yol göstericilerinden birisi olan Altunkaya Şirketler Grubunda ödüle layık görülen şirketler arasında Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş yer aldı.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ

Ödül almak kadar, ülkeye hizmet etmenin ülke ekonomisine katma değer sağlamanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Altunkaya önümüzdeki süreçte daha çok üretmek, daha çok çalışmak ve ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

DÜNYANIN 7 KITASINDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ

Gıda sektörünün Türkiye'de ki en büyük firmaları arasında yer alan Altunkaya Şirketler Grubunun Türkiye'yi dünyanın 7 kıtasında başarıyla temsil ettiğini ifade eden Başkan Mahsum Altunkaya " Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok sektörde faaliyet gösteren bir işletmedir. 10'un üzerinde markamızla gıda, içecek, sağlık ve temizlik ürünleri, ambalaj, tarım ve hayvancılık sektörlerinde Türkiye'yi dış pazarlarda temsil ediyoruz. 2000'e yakın çalışanıyla Altunkaya Şirketler Grubu 1980 yılından beri Türkiye'ye değer katıyor ve sürekli büyüyüp gelişiyor.

Faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İnovasyon ve Ar-ge anlayışımızın temeli tüketici beklenti ve ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayabilmektir. Bu bağlamda tüketici trendlerini büyük bir titizlikle takip ederek, her Pazara özgü tüketici araştırmaları yapıp tüketicinin beklenti ve isteklerini karşılamaya yönelik stratejiler geliştiriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.