Gazişehir'¦.!

Gazişehir'¦.!
Gazişehir'¦.!

Önce Altıparmak'¦!

Rezalet kadro planlaması yapan ve sonrasında rezil futbol ve sonuçlar alan Yalçın Koşukavak sonrası göreve gelen geçtiğimiz yıl gariban menemenli sofralardan küme düşme yeter denilen Erzurumspor'u şampiyon yapan Mehmet Altıparmak getirildi.

7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ile harika bir seri sonrası 17 puan ile zirveye füze gibi çıkıldı.

Ama sonrasında en önemli maçta Ahmet, Yalçın, Mehmet Erdem gibi üç defans elemanı sakatlık, cezalı olunca çöküş başladı. Yerlerine alternatif çoluk çocuk kaldı.

Onun için 7 maçta 17 puan alan Mehmet Altıparmak o günlerde Mourinho idi, şimdi teknik adamlığımı unuttu.

O zaman şimdi tam zamanı hem ona hem ekibine, hem takıma destek zamanı.

Futbolculara ;

Gazişehir futbol takımı oyuncuları zengin, şımarık, cepleri bol paralı, kantinlerde Starbucks içen, okul önlerinde Porsche, Ferrari arabalarına binen dünyadan bi haber edalarından vazgeçmeliler. Bu lig sosyete ligi değil, bu lig çatır çatır koşan, tekmeye kafa uzatan, pres yapan, arkadaşları ile birlikte savaşan, gerekirse puan ve puanlar, şampiyonluk için yumruk yumruğa kavga edenlerin şampiyonluğa uzanacağı ligtir. Onun için kazandığınızda ilk fırsatta harika telefonlarınızdan internet bankacılığına hesaplarınıza bakarken birazda puan cetveline, tabelaya aynı hırsla bakın.

Gazişehir Taraftarı ;

Şampiyonluk sadece başkanın, yönetimin bol ve şık transferleri ile, primlerle gelmez. Sizlerin trübünlere, sahaya vereceği sinerji ile gelir. Çünkü dolu trübünler, yaratacağınız ambians hem takımınıza coş verir, hem rakiplere korku verir, hemde hakemleri etkiler. Onun için ya trübün, ya destek, ya da televizyon başında süper ligi elalemin şehir takımlarını izlemek.

Karar sizin ;

Gazişehir Yönetimi ;

Şunu anlıyorum ki ;

Özellikle transfer dönemlerinde geçmişteki hocaların abudik, gubudik işleri, menejerler, ayak oyunları, para oyunları, akıl oyunları sizleri kılı kırk yarmaya devam ediyor.

Ama şimdiki teknik adamın adamlık, kariyer beckraundunu en iyi siz biliyorsunuz o zaman gecikmeden, fırsat geçmeden kafa kafaya verin, bitirin bu transferleri ve başlayalım yeniden zirve yürüyüşüne.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.