Bir aydır çocuklarını arıyor

Bir aydır çocuklarını arıyor
Bir aydır çocuklarını arıyor

12 Nisan tarihinde öğleden sonra 130 lira para ve iki çocuğunu yanına alarak Hatay'daki evinden ayrılan ve Gaziantep'e geldiği iddia edilen 26 yaşındaki Tuğçe Kurt kocası tarafından 25 gündür aranıyor...12 Nisan tarihinde öğleden sonra 130 lira para ve iki çocuğunu yanına alarak Hatay'daki evinden ayrılan ve Gaziantep'e geldiği iddia edilen 26 yaşındaki Tuğçe Kurt kocası tarafından 25 gündür aranıyor...

GaziantepinHabercisi.com ile irtibata geçen Yunus Emre Kurt adlı vatandaş 12 nisan 2019 tarihinden itibaren eşinden ve iki çocuğundan haber alamadığını ve hayatlarından endişe ettiğini belirtti.

Geçtiğimiz yılda sosyal medyadan tanıştığı bir bayana kanarak yine evi terkettiğini, Elazığ da bulup getirdiğini iddia eden 31 yaşındakiYunus Emre Kurt, çocuklarının peşinde olduğunu ve eşini istemediğini söyledi.

Acılı babaYunus Emre Kurt "12 Nisan'da Sabah ise gittim buyuk oglum annemdeydi annemden aldim eve goturdum oglen yemegini yedim. Eşime 130tl para verdim ufak cocuga mamayla bez alicakti.Ve isime tekrar gittim aksam geldim evde kimse yoktu. Kızkardeşine gitmistir diye oraya gittim ordada yok.Telefonu kapaliydi.Evin anahtari yanımda olmadığı için çilingir cagırdım kapiyi Actırdım.Evden birseyde almamış çocuğun biberonunu almis baska birsey alınmamış.Kiyafetler duruyor hem kendisinin hem çocukların"Bu saatden sonra çocuklarının peşinde olduğunu ifade edenAcılı babaYunus Emre Kurt " Eşimin adı Tuğçe Kurt, Oğlum Mevlüt Efe Kurt 2 yaşında, diğeri daha bebek 4 aylık. Allah rızası görenlerin polise bildirmesini rica ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.