SUMUDİCA KAFALARI KARIŞTIRDI

SUMUDİCA KAFALARI KARIŞTIRDI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig için geri sayım başlarken takımın genel durumundan memnun olmadığını söyledi. Galatasaray maçı öncesinde bazı olayların olduğunu dile getiren Rumen Teknik adam, o yüzden takımın lige istediği gibi hazırlanamadığını dile getirdi.

Önceki gün kendisine Suudi Arabistan'dan teklifler geldiğini ve sözleşmesindeki özel madde gereği her an ayrılabileceğini dile getiren Rumen çalıştırıcı, Süper Lig'de sezonun çok zorlu geçeceğini de aktararak ilk hafta Galatasaray ile zor bir maç oynayacaklarını vurguladı.

TAKIMINDAN MEMNUN DEĞİL
Galatasaray maçına iki gün kala Teknik Direktör Sumudica’nın açıklamaları kafaları karıştırdı. Zorlu maç öncesinde taktiksel açıklamalar yapan Rumen teknik direktörün takımının lige hazır olmadığını söylemesi şaşkınlık yarattı.

BAZI OLAYLAR CEREYAN ETTİ
Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala takımın hazır olmadığını ve kötü bir kamp dönemi geçirdiklerini aktaran Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Çok zayıf bir hazırlık süreci geçirdik. Elimizde iyi kamp olanakları yoktu. Hazırlık maçı yapacağımız takımların da sonuçları pozitif çıktığı için çok hazırlık pek maçı yapamadık. Takımın şu an bulunduğu durumdan memnun değilim. Galatasaray maçına hazırlanırken beklemediğimiz olaylar cereyan etti. O yüzden çok hazırız diyemem. Çünkü Galatasaray ile çok zor bir maç bizi bekliyor. Geçen sezon pandemiden sonraki dönemde gösterdiğimiz performanstan çok uzağız. O yüzden hiçbir şey hakkında söz vermek istemiyorum. Bu sezon bizim için zor biz sezon olacak” dedi.

YÖNETİCİLERİMİZ YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR
Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun çok zor olacağına vurgu yapan Rumen çalıştırıcı, “Bu sezon Süper Lig’i ilk sekizde bitirmek gerçekten çok zor. Eğer taraftarlarımızın ve yöneticilerimizin bu yönde bir düşüncesi varsa gerçekten çok yanlış bir düşüncedeler. Çünkü bu sezon geçen sezondan çok daha zor olacak. Kimseye yalan söylemek ya da kimseyi kandırmak istemiyorum çünkü oyuncularımı tanıyorum. Oyuncularım şu an kafa olarak da lige hazır değiller. Bu konuyu çok konuşmak istemiyorum ama ilk 10 içerisine girmek bu sene gerçekten çok zor olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.