Ender Alüminyum, Gaziantep'e bir okul kazandırıyor

Ender Alüminyum, Gaziantep'e bir okul kazandırıyor
Ender PVC ve Alüminyum A.Ş, Gaziantep’e 32 derslikli bir okul kazandırıyor. Protokol imza törenine Ender Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ercan da katıldı.

Gaziantep Valiliği öncülüğünde başlatılan 100 Yılda 100 Hayırsever kampanyasına destekler devam ediyor. Gaziantep’te faaliyet yürüten Ender PVC ve Alüminyum A.Ş de kampanya kapsamında gazi şehire 32 derslikli bir okul kazandırıyor.

Okul projesi için düzenlenen imza törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ender Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ercan katıldı.

VALİLİKTEN TEŞEKKÜR

32 derslikli okul için Ender Alüminyum’a teşekkür teşekkür mesajı paylaşan Gaziantep Valiliği, “100 Yılda 100 Hayırsever kampanyamıza destekler sürüyor... Hayırsever Ender PVC ve Alüminyum A.Ş tarafından Karşıyaka Mahallesi’ne yaptırılacak 32 derslikli okulumuz için imzalar atıldı. Eğitime sundukları katkılar için hayırseverlerimiz Murat ve Ünal Ercan‘a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ERCAN AİLESİ TAKDİR TOPLUYOR

Gaziantep’in sevilen hayırsever insanı Şükrü Ercan’ın çocukları olan ve Ender İnşaat, Enderpen, Ender Alüminyum, turizm gibi branşlarda önemli yatırımları bulunan Ercan ailesi, gazi şehire olan katkıları ve hayırsever tutumları ile de Gaziantep’te takdir topluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.