Gazişehir'de hesaplar ilk iki için!

Gazişehir'de hesaplar ilk iki için!
Gazişehir'de hesaplar ilk iki için!

Son üç maçını kazanarak ligde çıkışa geçen ve ilk iki umutlarını artıran Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, bitime 8 maç kala şampiyonluk hesapları yapmaya başladı. 4 maçtan 10 puan alarak çıkışını devam ettiren Kırmızı-Siyahlı takım, kalan 8 maça final niteliğinde bakıyor. Milli maç arasından sonra çıkışını sürdürmek isteyen Gazişehir, kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

LİDER İLE PUAN FARKI 9
Spor Toto 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesinde ateş çemberi oluştu. Lider Denizlispor ile ikinci sırada yer alan Gençlerbirliği'nin 54 puanı bulunurken 5. sırada yer alan Gazişehir Gaziantep'in ise 45 puanı bulunuyor. Aradaki 9 puanlık farkın önümüzdeki 8 haftada kapanması bekleniyor. Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen Gazişehir, kalan 8 maça final niteliğinde hazırlanacak.

PLAY-OFF GARANTİ GİBİ
Geçtiğimiz yıl Süper Lig'in kapısından dönen Gazişehir Gaziantep, bu sezon ilk ikiden çıkmak istiyor. Bitime 8 maç kala 45 puanla 5. sırada yer alan Kırmızı-Siyahlı takım şampiyonluk iddiasını sürdürürken Play-Off ise garanti gibi gözüküyor. Kırmızı-Siyahlılar, Play-Off değilde ilk ikiden Süper Lige çıkmak istiyor.

FİKSTÜR AVANTAJI BAŞLADI
Kendisi gibi zirve mücadelesi veren rakipleriyle oynadığı maçlardan başarılı sonuçlarla ayrılan Gazişehir Gaziantep'in üst sıralardaki rakiplerine göre fikstür avantajı bulunuyor. Denizlispor, Gençlerbirliği, Osmanıspor, Hatayspor, Altınordu gibi takımlar birbirleriyle maç oynayacaklar. Gazişehir ise Osmanlıspor ve Ümraniyespor maçlarını kazanarak büyük bir avantaj elde etti. Kalan 8 maçta ise fikstür avantajını eline geçirdi.

ZİRVEDE ALTIPARMAK FARKI
Gazişehir'de geçtiğimiz yıl Erzurumspor'u Süper Lige çıkaran Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın takımın başında olması büyük bir avantaj olarak gözüküyor. Altıparmak'ın son haftalardaki tecrübesinin ön plana çıkması beklenirken şampiyonluk yaşayan bu teknik adamın Gazişehir'i Süper Lige taşıması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.