BASKETÇİLER İYİ GİDİYOR

BASKETÇİLER İYİ GİDİYOR
Bu sezon bütçede indirime giden ve yenilenen kadrosuyla lige başlayan Gaziantep Basketbol takımı, şu ana kadar aldığı sonuçlarla alkışı hak etti. Kulüp Başkanı Cengiz Şimşek ve Genel Menejer Boray Dai önderliğindeki dev adamlar, şu ana kadar 5 maçta 3 galibiyet alarak yollarına devam ettiler.

Son olarak deplasmanda Galatasaray Basketbol takımını mağlup ederek kente dönen Gaziantep Basketbol takımı, yeni transferlerinin takıma uyum sağlaması sonrasında önemli sonuçlar aldı. Kırmızı-Siyahlı takım şu ana kadar 5 maçtan 3 galibiyet 2 mağlubiyet alırken bu sonuçlarla ligde en iyiler arasına girdi.

İSTATİSTİKLER BAŞARIYI GÖSTERİYOR
Bu sezon yeni bir kadro oluşturmasına rağmen başarılı olan ve ilk 5 haftada 3 galibiyet alan Gaziantep Basketbol takımı, 2 sayıda % 55 başarı oranına sahip oldu. Kırmızı-Siyahlı dev adamlar 3 sayıda ise % 31 oran elde etti. Kırmızı-Siyahlı takım istatistiklerde başarılı görüntüsüyle dikkat çekerken bu başarı alkışı hak etti.

BORAY DAİ BİREBİR İLGİLENİYOR
Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai, takımla yakından ilgilenirken başarının ise baş mimarlarından birisi. Yeni kurulan kadroda önemli katkı sağlayan Menejer Boray Dai, alınan başarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.