GAZİŞEHİR'DE büyük revizyon

GAZİŞEHİR'DE büyük revizyon
GAZİŞEHİR'DE büyük revizyon

Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Gazişehir Gaziantep'te mevcut kadroda 18 kişi kaldı. Teknik Direktör Marius Sumudica'nın çok sayıda oyuncuyu göndermesi üzerine kadro adeta yenilenirken geçen yılın takımından sadece 7 oyuncu kaldı. Yeni sezona yeni bir ekiple girmek isteyen Rumen teknik adam, 12'ye yakın transfer istiyor.

SUMUDİCA SİLBAŞTAN YAPTI
Gazişehir Gaziantep'in yeni teknik direktörü Marius Sumudica, göreve ilk geldiğinde revizyonun sinyallerini vermişti. "Süper Lig farklı bir lig. Bundan dolayı yeni bir kadro kurmak gerekiyor. Bunun çalışmasını yapacağız. Çok sayıda transfere ihtiyacımız var" mesajını vermişti. Bunun üzerine Rumen teknik adam geçen yılın şampiyon olmuş kadrosundan tam 16 ismi gönderdi. Geçen yılın kadrosundan sadece 7 futbolcu kalırken şu ana kadar ise 7 transfer gerçekleştirildi.

KİMLERİ GÖNDERDİ?
Gazişehir'in Rumen teknik direktörü yönetime sunduğu raporunda çok sayıda oyuncunun kulüp bulmasını istedi. Sumudica'nın isteği üzerine, Nihat Şahin, Oğulcan Çağlayan, Ahmet Kesim, Yalçın Kılınç, Seifeddin Chabbı, Moussa Sow, Erhan Çelenk, Mücahit Albayrak, İgor Da Silva, Rydell Poepon, Kerim Avcı, Prince Segbefia, Cihat Çelik ve Rıdvan Şimşek giden isimler oldu.

ŞAMPİYON KADRODAN KİMLER KALDI
Gazişehir Gaziantep'i şampiyonluğa taşıyan kadrodan sadece 7 isim oldu. Kırmızı-Siyahlı takımın kadrosunda Mehmet Erdem, Gökhan Alsan, Kubilay Aktaş, Oğuz Ceylan, Günay Güvenç, Junior Jefferson ve Kenan Özer yer alıyor. Kırmızı-siyahlı takımda kamp sonunda ise bu isimlerden kimlerin gönderileceği merakla bekleniyor.

SUMUDİCA KİMLERİ TRANSFER ETTİ?
Süper Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon öncesinde çok sayıda oyuncuyu gönderirken takıma ise 7 yeni isim dahil etti. Kırmızı-Siyahlı takım, Akhisarspor'dan Güray Vural, Galatasaray'dan Muğdat Çelik, Bolton Wanderers'tan Pawel Olkowski, Paok'tan Alin Tosca, Kayserispor'dan Kana-Bıyık, Guingamp'tan Papy Djilobodji ve Steaua Bükreş takımından Junior Morais transfer yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.