Futbol çok zor bir oyun değil

Futbol çok zor bir oyun değil
Futbol çok zor bir oyun değil

Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, OLAY SPOR'a konuştu ve yüreklere su serpti;Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile sohbet ederek önemli açıklamalarda bulundu. Özmen, Gaziantep FK'yı daha iyi yerlere getirmek ve tüm halkın benimsemesini sağlayacak çalışmalar içerisine girdiklerini belirterek, "Sergen Yalçın'ın bir sözü var, futbol çok zor bir oyun değil. Sadece endüstriyel bir hal aldı. Kuralına göre hareket edersek, futbol şehri haline geleceğiz" dedi.

Mehmet Büyükekşi yönetiminde Futboldan sorumlu Genel Sekreteri görevine gelen Müslüm Özmen, yapılan çalışmalar ve hedefler hakkında konuştu. Özmen, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile sohbet ederek önemli noktalara değindi.

ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRACAĞIZ
Gaziantep Futbol Kulübü Genel SekreteriMüslüm Özmen, şehrimizde herkesin Gaziantep FK Süper Lig'de olduğunu belirterek, "Başkanımızın TİM yöneticiliği ve başkanlığı döneminde Türkiye'nin nasıl marka değeri yükseldiyse, bugün aynı çalışmaları Gaziantep'te yaparak kulübümüzün marka değerini artırmak istiyoruz. Bununla birlikte kulübümüzün şehrimize olan katkısını artırarak bu kenten marka değerine destek vermek istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız var. Başkanımızın ve bizlerin yıllarca iş hayatımızda edindiğimiz tecrübelerle bu şehrin ve takımın katma değerini artıracak işlere imza atmayı hedefliyoruz. Biranda olacak değil, herkesin el ele vererek bu takıma sahip çıkması ve destek olması gerekiyor" dedi.

BARCELONA VE MANCHESTER ÖRNEK
Müslüm Özmen, kendisinin Barcelona şehrine gittiğini ve oradaki futbol kültürünü yakından incelediğini, başkan Mehmet Büyükekşi'nin ise Manchester'e giderek buradaki futbol kültürüyle ilgili bilgiler topladığını dile getirerek, "Bugün Barceona şehri futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Otobüslerle Barcelona Nou Camp Stadı'na turlar düzenleniyor. Barcelona deyince ilk akla futbol kulübü oluyor. O şehrin marka değerini yükselten, turların düzenlenmesini sağlayan takım Barcelona Futbol Kulübü. Manchester'da da aynı. Futbol şehrin katma değerini yükselmiş durumda. Bizde neden burada Gaziantep FK ile bu şehrin marka değerini yükseltmeyelim. Barcelona'da, Manchester'da işler nasıl yürüyorsa burada da temellerini atmak istiyoruz. Nasıl Gaziantep ihracatıyla, baklavası, fıstığıyla ve gastronomisiyle gündeme geliyorsa Futbol Kulübü ile bu marka değerini artırmak istiyoruz. Trabzon şehri bu kenten 4'te 1'i kadar bir şehir. Ama, Trabzonspor sayesinde bakın Türkiye'de bir iki şehir say deseler Trabzon mutlaka söylenir. Bizlerde Gaziantep FK ile bunu gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

BU TAKIM TÜM ŞEHRİN TAKIMI
Gaziantep Futbol Kulübü'nün Gaziantep'i temsil ettiğini ve bu şehrin takımı olduğunu dile getiren Özmen, "Bugün gerek 17 kişilik yönetim kurulumuz, gerekse 30 kişilik dernek yönetim kurulumuz el ele vererek bu şehirde futbol sevgisini artırmaya çalışacağız. Çünkü, Gaziantep FK, bu şehrin takımı. Herkes bu takımı benimsemeli ve destek olmalı. Bunun için el ele vermek zorundayız. İşadamından bürokratına, sanayicisinden esnafına ve taraftarımıza kadar herkes Gaziantep FK'nın yanında olmalı" ifadesini kullandı.

TÜM YÖNETİCİLER AKTİF OLACAK
Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, iki farklı yönetimin oluştuğu sorusuna şöyle cevap verdi, "Bizde A.Ş. yönetiminde 17 kişi var. Birde Dernek yönetimimizde 30 kişi var. Bu iki yönetim kurulumuz aktif olacak. Herkes yönetim kurulu toplantılarına katılabilecek. Biz sadece 17 kişilik icra kurulu yönetimimizden 7 kişinin takımla ve kulüple daha yakından ilgilenmesi için bir görev bölümü yaptık. Bu 7 kişi faal olarak çalışacak isimler. Yani daha çok emek verip, bu takımın marka değerini artırma konusunda çaba sarfedeceğiz. Yönetim kurulu toplantılarımızda ise 17 kişilik A.Ş. yönetimi ve Dernek yönetiminden arkadaşlar toplantılarımıza katılabilecekler. Şu anda biz 30 kişilik dernek yönetiminde üniversitelerden öğretim üyeleri ve öğrenciler aldık. Bunlar öğrenci taraftarımızın artması için çaba gösterecekler. Diğer yöneticilerimiz kendi çabalarıyla şehrimizde taraftar sayısını artırmak için uğraşacaklar. Yani herkes taşın altına elini koydu" şeklinde konuştu.

SUMUDİCA İLE SÖZLEŞMEYİ UZATTIK
Teknik Direktör Sumudica'ya menejerler aracılığıyla Suudi Arabistan takımlarından teklifler geldiğini anımsatan Müslüm Özmen, "Futbolda maalesef böyle şeyler oluyor. Hocamızla sözleşmemiz 1 yıllıktı. Adil başkan ve yönetimi Sumudica ile 1 yıllık sözleşme yapmışlardı. Gelen teklifler sonrasında düzenimiz bozulmasın diyerek böyle bir karar aldık. Bizde hocamızla sözleşmemizi bir yıl daha uzattık. Kendisinin de kafası artık rahat edecek. Çünkü, takımı daha iyi tanıyan bir teknik adam. Burada başarılı olacağına inanıyorum. Önümüzdeki günlerde de resmi imzayı atacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.