Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin AA'nın

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "YılınFotoğrafları"oylamasına katıldı.

Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Şahin, ajansın çalışmaları hakkında AA Bölge Müdürü Anıl Bağrık'tanbilgi aldı.

Şahin ziyarette, AAmuhabirlerinin çektiği, yaşam, sporve haberkategorilerindeoylamaya sunulan fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde, oyunuBestami Bodruk'un çektiği"Diyarbakır anneleri" başlıklıfotoğraftan yana kullanan Şahin, yaşam kategorisinde Şebnem Çoşkun'un "Şahika Ercümen yavru carettalarla", spor kategorisinde ise Fecri Barlık'ın"Lastiklerden voleybol sahası" adlı fotoğraflarını seçti.

Fotoğrafları çok beğendiğini ifade edenŞahin, şöyle konuştu:

"Fotoğraflar dönemeimzasını atıyor ve dönemli ilgili çok ciddi mesaj veriyor. Bu yıl koronavirüs damgasını vurdu. Spor ve yaşam alanlarında baktığımızdakoronavirüs öne çıkmış. Ben de tercihlerimizi yaparken kadın gözüyle baktım. Kadınların çektiği çile, başarıları, Diyarbakır annelerinin verdiği mesaj çok önemliydi. Yaşam kategorisinde bulunan 'Şahika Ercümen yavru carettalarla'adlı fotoğraf önemliydi. Diğeri ise Siirt'te çocukların lastiklerle oluşturduğu spor çalışması var. Burada azmin önünde hiçbir şeyin durmadığını, başarılarının arkasındaçok ciddi yaratıcılık, heyecan ve aşk olduğunu, her şekilde bunları yapabileninsan yapımız olduğunu gösteriyor. Fotoğrafları seçerken çocuk ve kadın bakışıyla seçtik. AA'nın tüm ekibine teşekkür ederim."

Şahin, AA Yönetim Kurulu Başkanı veGenel MüdürüŞenolKazancı ile tüm kurumpersoneline, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AA Gaziantep Bölge Müdürü Bağrık daziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Şahin'e AA'nın "TürkiyeveDünyada100Yıl"kitabını takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.