Köksan Karşıyaka’ya okul yaptırıyor!

Köksan Karşıyaka’ya okul yaptırıyor!
Köksan’dan büyük hayırseverlik!

100. yılda 100hayırsever kampanyasınadestekler devamediyor

Karşıyaka Mahallesi’ne 32 derslikli ortaokul

Gaziantep Valiliğikoordinasyonunda başlatılan 100. yılda 100 hayırsever kampanyasına destekler sürüyor.

Kampanya kapsamındaŞehitkâmilİlçesi Karşıyaka Mahallesinin okul ihtiyacı giderilecek. HayırseverKöksanA.Ş tarafından yaptırılacak 32 derslikli ortaokulun protokolü Valilik makamında imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında100 hayırsever aradıklarını hatırlatarak sene içerisinde bu hedefe ulaşacaklarına işaret etti.

İmzaladıkları protokolün farklı bir anlamı olduğunun altını çizen Gül, “ Bizim imarsız alanlarda daha çok okul ihtiyacımız var.Okulumuz,Karşıyaka MahallesindeŞehitkâmilBelediye Başkanımızın kamulaştırmaya başlayarak okul alanıolarakaçtığı bir araziye yapılacak. Alanın kamulaştırılmasındaŞehitkâmilBelediyesinin, Büyükşehir Belediyesinin veŞehitkâmilKaymakamlığımızın büyük emekleri oldu. Emeği geçenherkeseteşekkür ediyorum” dedi.

Bölgede,tüm sosyal donatıların yer aldığı 32 derslikli bir okulun inşa edileceğini belirten Gül, okul binasının her şeyi ileKöksanA.Ş. tarafından yapılacağının altını çizdi.

ŞehitkâmilBelediye Başkanı RıdvanFadıloğlu, bölgenin eğitim öğretim açısından en fazla okula ihtiyacı olan bölge olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında taraflar arasında eğitimeyapılan yatırımın imzaları atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.