Minoxil Forte İle Saç Dökülmelerinin Önüne Geçin!

Minoxil Forte İle Saç Dökülmelerinin Önüne Geçin!
Minoxil Forte İle Saç Dökülmelerinin Önüne Geçin!

Minoxil Forte içeriğinde yer alan minoksidil etken maddesinin gücüyle saç büyümesini hızlandırdığı gibi kellikle mücadelede son derece etkilidir. Androjenik alopesi tedavisinde kullanılan yaygın bir ürün olması sayesinde kellikle sorunları yaşayan kişilerde göstermiş olduğu etkileri %5 oranıyla ürünün çok daha kısa sürede etkilerinin görülmesini sağlamıştır.

Başlarda minoksidil maddesinin oral yolla alınan ilaç formunda kullanımı zaman içinde daha etkili kullanımı için sprey ve köpük formatında üretimini sağlamıştır. Saç kaybı ile mücadelede faydaları kanıtlanmış biri ürün olması ilacın içeriğinin de gücünü göstermektedir. Uzun süre bu etken maddeye sahip ilacı kullanıp aninden kullanımının kesilmesi durumunda saç kaybı yeniden yaşanmaya başlayacaktır.

Minoxil Forte Sprey Kullanma Talimatı

Saç büyümesini hızlandırmak ve dökülmeleri engellemek için ürünün doğru kullanımı son derece önemlidir. Tavsiye edilen kullanım miktarı sabah ve akşam günde sadece iki defadır. Dökülme sorunu yaşanan bölgeye püskürtülerek kullanılır. Deri spreyi olarak saç dökülmesini neredeyse tamamen ortadan kaldıran ürünün kullanma talimatı:

· Sabah – akşam 1 ml (5 püskürtme) kellik yaşanan bölgeye uygulanır.

· Her bir püskürtme sonrası parmaklarla masaj yapılarak yedirilir ve 5 defa bu işlem uygulanır.

· Uygulama sonrasında eller bol su ve sabunla temizlenir.

· Tek şişe 30 günlük kullanıma sahiptir.

· Kirli ve temiz saça uygulanabilir.

· Uygulama sonrasında saçlar yıkanmak istenirse 30 – 40 dakika sonrasında yıkama yapılabilir.

Minoxil Forte Sprey Faydaları ve Yan Etkileri

İlk kullanımdan itibaren düzenli bir şekilde talimatlar doğrultusunda ilacı kullanmanız halinde kellik, saç dökülmesi gibi problemler ortadan kaldırılarak saç büyümesi desteklenecektir. Bu faydalarının dışında Minoxil Sprey’in yanlış kullanımı ve ilacı kullanması önerilemeyen kişilerde yan etkileri de görülecektir.

Oral yolla alınmadığı için kana karışma oranı oldukça düşüktür. Bu nedenle ciddi etkiler görülmese de kaşıntı, kızarıklık vb. unsurlar ortaya çıkabilir. Öte yandan düzensiz kalp atımı, göğüs ağırsı, baş ağrısı ve dönmesi, hipotansif vb. yan etkiler uygun olmayan kişiler tarafından ilacın kullanımı ve aşırı kullanım sonrasında görülecek başlıca yan etkiler arasında yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.