Yıldırım, o sorunu Cumhurbaşkanına konuştu

Yıldırım, o sorunu Cumhurbaşkanına konuştu
Yıldırım, o sorunu Cumhurbaşkanına konuştu

Gaziantep Ticaret Odası(GTO)Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep'in uçak seferleri ile ilgili problemini Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nda bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti.

Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen Gaziantep Ticaret Odası(GTO)Başkanı Tuncay Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gaziantep'in uçak seferleriyle ilgili yaşadığı problemi iletti.

Sohbette Gaziantep'in yılda 7 milyar dolar ihracatı tek başına yaptığını diye getiren GTO Başkanı Yıldırım, "Bizim bir şekilde İstanbul'a ulaşmamız gerek. Ama son dönemlerde uçak sefer sayılarının azaltılması, özel sektörün Gaziantep'ten uçuşlarını çekmesi büyük sıkıntılar yaşamamıza neden oluyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bunun üzerine GTO Başkanı Yıldırım'a, "Bunu Türk Hava Yollarına iletiriz ancak acaba özel sektör niye çıktı? Burası önemli" karşılığı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve GTO Başkanı Yıldırım arasındaki diyalog şöyle devam etti:

"GTO Başkanı Yıldırım: "Yurtiçi uçuşlar gerekli kar bırakmıyor" diyorlar. Gaziantep'ten bütün uçuşlar tam dolu. Hiç boş uçağımız yok."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tam dolu uçuyorsa özel sektör çıkmaz."

GTO Başkanı Yıldırım: "Durumumuz bu."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Araştıralım ama çıkmaz."

Bakan Albayrak: "Biz THY ile konuştuk bu konu hakkında çalışıyoruz.".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.