Video İzle...Sokağa çıkma yasağı günü işçileri çalıştırmadı.... Yükseliş Habib’te 100 Milyon uçtu

Yükseliş Ambalaj 10 yıldan bu yana Ambalaj ve baskı sektöründe faaliyet gösterirken, tam tamına piyasadan 100 Milyon TL dolandırarak, kayıplara karıştığı iddia edildi.

HABERİN VİDEOSU

Gaziantep Organize Sanayi ikinci bölgesinde faaliyet gösteren yaklaşık 70 kişinin çalıştığı Yükseliş Ambalajın sahibi Habib Şahan, bir gecede makineleri dahi sökerek, piyasaya 100 Milyon TL borç bırakarak, kayıplara karıştığı ileri sürüldü. Fabrikada çalışan 70 işçi Gaziantep Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduktan sonra kayıplara karışan Habib Şahan’ın her yerde arandığı ileri sürüldü.
FABRİKAYI GECE NASIL SÖKTÜ?
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ikinci bölgede faaliyet gösteren Yükseliş Ambalajın yaklaşık 25’e yakın ambalaj ve baskı makinesinin bulunduğu ve bunları da geçtiğimiz Cumartesi günü lontörler, vinç ve taşıma araçlarıyla 3 saatte tamamlayarak, ortadan kaybolan Habib Şahan arkasında iz bırakmadığı ifade edildi.
MOBESE VE ÇEVRE FABRİKA KAMERALARI TAŞINMAYI KAYDETTİ
3 saat içerisinde fabrikadaki tüm makineleri monitörler ve vinç yardımlarıyla söken Yükseliş Ambalajın sahibi Habib Şahan’ın tüm görüntülerinin çevredeki fabrikaların kameralarının yanı sıra MOBESE görüntülerini de kaydettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.