Göznuru Gross'tan korona sürecinde fırsatçılara inat zamsız satış!

Göznuru Gross'tan korona sürecinde fırsatçılara inat zamsız satış!
Gaziantep’te gross market adını hem fiyatıyla, hemde ambalajlarıyla tam olarak dolduran ve tüketiciyi uygun fiyatlarla buluşturan Göznuru Gross, bu ramazanda yardım paketinin tercih edilen firması oldu. Korona sürecinde hijyenik ürünleri, hem toplu satmayarak, hemde fırsatçılara inat zamsız fiyatlarla buluşturarak takdir topladı.

Zengin ürün çeşiti ve uygun fiyatın yanında taze ve yeni üretim ürünleriyle tüketicinin tercihi olan Göznuru Gross, ‘Çok al, az öde’ sloganıyla ekonomik alışverişi tercih edenlerin adresi olmaya devam ediyor.
Göznuru Gross Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Güneş, ramazan paketi ve ev dışı tüketimde sadece Gaziantep’in değil, bölgenin tercihi olduklarını belirterek; “Gaziantep’te ev dışı tüketimde müşterilerine uygun fiyat ve kalitenin yanında, hızlı servis ve zengin marka ve ürün çeşidi sunuyoruz. Bu da bizim tercih edilme sebebimiz oluyor. Gaziantep’in en büyük organize sanayi bölgesi’nde ülke ekonomisine büyük katsı sağlayan firmalarımıza, gerek ramazan paketleri konusunda gerekse de yemekhane, mutfak ve temizlik ürünlerinde her türlü hizmeti, uygun fiyat avantajıyla sunarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayını uğurlayacağımız şu günde, bu yılda ramazan paketi konusunda bizi tercih eden her kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Korona sürecinin ülke ekonomisine hatta dünya ekonomisine büyük darbe vurduğunu belirten Göznuru Gross Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atakan Güneş, bu süreci bir şekilde atlatıp önümüze bakmalıyız diyerek; “Gözle görülmeyen bir virüsün tüm dünyanın hayatını felç etti. Ama bizim sanayicilerimiz, Türkiye’ye örnek olan kişiler. Göznuru Gross olarak, hazırladığımız yardım paketlerinden biliyorum, Valilik olsun, belediyelerimiz olsun, işadamlarımız olsun ihtiyaç sahibi kişilere yardım paketleri ulaştırarak bu zorlu süreci atlatmaları için ellerinden geleni yaptılar. Bizde Göznuru Gross olarak; özellikle temizlik hijyen grubunda, kolonya, maske, dezenfektan gibi ürünleri çok cüzi kar marjlarıyla satışa sunduk. Ve toplu alım yapmak isteyen kişilere ürün satmadık. Amacımız bu ürünlerden para kazanmaktan çok, herkesin bu ürünleri bulabilmesi, ulaşabilmesi ve kullanmasıydı. Çok şükür müşterilerimize sürekli bu ürünleri tedarik ederek, mağdur etmedik. Bu süreci bir şekilde atlatmak için hepimize büyük görevler düşüyor. Daha güzel yarınlar için kurallara uyalım, inşallah güzel günler göreceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.