Rektör Gür'den Kadınlar Günü'nde Anlamlı Hediye

Rektör Gür'den Kadınlar Günü'nde Anlamlı Hediye
Rektör Gür'den Kadınlar Günü'nde Anlamlı Hediye

Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle, çeşitli birimlerde görev yapan akademik, idari, genel hizmetler ve sağlık hizmetlerindeki tüm bayanlara günün anısına çiçek takdim edilerek "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kutlandı.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Gür, kadınlara bu anlamlı günde çiçek takdim etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek; sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi, gönlümüzün her daim en kıymetli yerinde olan başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Prof. Dr. Gür sözlerinin devamında, "Vatanımızın bağımsızlığı ve özgür yaşaması uğruna, her türlü yokluğa ve olumsuzluğa rağmen, Kurtuluş Savaşında ve diğer bütün mücadelelerimizde gösterdiği cesaret ve gayret ile tarihte onurla yerini alan Türk kadını, ülkesinin gelişmesi ve kalkınması için de büyük bir fedakarlık göstermiş, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünya üzerinde gördüğümüz her şey, kadının eseridir.' Sözünde olduğu gibi ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında önemli roller üstlenmiştir" ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.