Topçuoğlu aday olmuyor, Şimşek tek aday

Topçuoğlu aday olmuyor, Şimşek tek aday
Topçuoğlu aday olmuyor, Şimşek tek aday

4,5 aydan bu yana başarılı bir şekilde Gaziantep Organize Sanayi Bölge Başkanlığı yapan ve bu süre içerisinde kendisine destek veren tüm sanayicilere teşekkür eden Topçuoğlu Holding'in yönetim kurulu başkanı Mustafa Topçuoğlu aday olmayacağını açıklarken, uzun yıllardan beri Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde başkan vekilliği yapan sanayici ve işadamı Cengiz Şimşek, tek aday olarak Organize Sanayi Bölgesi başkanı olarak perşembe günü saat 10.00'da başlayacak olan ve Şehitkamil Kültür Merkezi'nde yapılacak seçimlerde tek aday olarak seçime girmesi bekleniyor.
ORGANİZE'DE İLK KEZ SEÇİM OLUYOR
50 yıllık Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak faaliyette bulunan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Sanayi ve Teknoloji bakanlığı tarafından verilen karar üzerine seçim yapılması istendi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde 1400 fabrikanın bulunduğunu ve bu fabrikalarının 1000'in iskanlı olması nedeniyle sanayiciler kendi yönetimini kendilerinin seçme sistemi nedeniyle seçim yapılacak. Seçimde yaklaşık 1000 sanayicinin oy kullanması beklenirken, ilk kez seçim yapılmasından dolayı da sanayicinin heyecanlı olduğu belirtildi.
YÖNETİMDE 8 SANAYİCİ SEÇİLİRKEN, 7 KİŞİ DE ATANACAK
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yönetimi 15 kişiden oluşurken, yönetimin 8'i Organize Sanayi Bölgesi sanayicileri tarafından seçilirken, 7'si de Gaziantep Valiliği 1 kişi, Büyükşehir Belediyesi'nden 1 kişi, Sanayi Odası'ndan 1 kişi, Ticaret Odası'ndan 1 kişi ve derneklerden de 3 kişi atanma yoluyla yönetime girecekler. Böylece, sanayiciler kendi başkanlarını ve yönetimini kendileri seçerek, atama yolunun da bundan sonra sona ereceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.