Haluk Kalyoncu'dan Konukoğlu'na teşekkür

Haluk Kalyoncu'dan Konukoğlu'na teşekkür
Haluk Kalyoncu'dan Konukoğlu'na teşekkür

Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Marius Sumudica'nın imza törenine katılan Başkanvekili Haluk Kalyoncu, Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu'nun kulübe büyük önem verdiğini belirterek, Konukoğlu'na teşekkür etti.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Haluk Kalyoncu, Teknik Direktör Marius Sumudica'nın imza töreninde yaptığı konuşmada. Süper Lig'e çıkmanın önemli olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; "Yeni hocamıza hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Öncelikle Süper Lig'de Gaziantep gibi Türkiye'nin beşinci büyük şehri sanayimizin ihracatı Türkiye'de üçüncü olan büyük bir şehrinin 27 yıl aradan sonra Süper Lig'den ayrılması ve bu iki yıl aradan sonra Gaziantep gibi bir şehri futbol temsili olarak Gazişehir Gaziantep'i Süper Lig'le yeniden buluşturan başkanımız Adil Konukoğlu'na tüm Gaziantepliler adına şükranlarımı sunuyorum.
Yine Süper Lig'e çıkartan play-off birincisi Mehmet Altıparmak'a şükranlarımızı sunmak istiyorum" dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Haluk Kalyoncu, Süper Lige çıkarken başta başkan Adil Konukoğlu olmak üzere yöneticilerin büyük emek verdiğini dile getirerek, "Bende başkanvekili olarak yönetimde başkanımızın çalışmalarının ne kadar yoğun olduğunu iş hayatını çoğu zaman askıda bırakarak kulübe nasıl bir önem verdiğini başkanvekili olarak şahit olmuş bir yönetici olarak tüm yönetim kuruluna ve burada emeği olan tüm isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. Yeni hocamızın Süper Lig'de keyifli bir futbol oynatacağına ve bu keyifli futbolun stadyumumuzuda daha heyecanlı bir noktaya getireceğine yürekten inanıyorum. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak idealleri olan bir kulübüz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.